Reparér dig selv – hovedpine

(28min, 209kr)

I denne film, lærer du at mindske eller fjerne din egen hovedpine, derhjemme. (videoen her på siden er bare reklamen)
Også migræne og spændinger i nakken.
De tre teknikker til at fjerne hovedpine, som jeg viser dig i filmen, er de samme som jeg bruger på klienterne, når de besøger os i Sportsværkstedet. Teknikker, som jeg selv har udviklet, fordi både jeg og klienterne synes at det giver den mest effektive behandling.

Lena var den første til at se filmen: “Jeg har testet Mikkels nye hovedpine-selvhjælps-video, og det er et hit. Har ikke tidligere set hverken sportsværkstedet eller Mikkel. Jeg har ikke længere hovedpine…” Og det var lige så snart at hun var færdig med at se filmen. Læs resten af Lenas ord på https://bit.ly/2x7VNoq

Da jeg ikke har mødt dig personligt, så kan jeg ikke love at denne metode kan hjælpe dig. Men hvis du følger mine instruktioner, grundigt, så burde du kunne holde smerterne nede i din hverdag, fremover.

Jeg er ikke autoriseret sundhedsperson – men hjælper hver dag mennesker som ikke har kunnet få hjælp andre steder. Lige nu er der over 155 anmeldelser på Sportsværkstedets Facebookside – https://bit.ly/2B9ZOXq – det er flere end nogen anden behandler i Danmark, men altså mennesker som jeg har haft mellem hænderne…. Det gælder ikke filmen.

I ”Reparer dig selv – Hovedpine” fortæller jeg hvad årsagerne til hovedpine er, jeg hjælper dig med hovedpine i panden og tindingerne, på toppen af hovedet eller i baghovedet, du kan faktisk også bruge det til spændinger i nakken generelt. Og ind imellem det hele fortæller jeg de små hemmeligheder og nyttige tricks som jeg har erfaret gennem årene.

Men læs gerne om Sportsværkstedet, læs anmeldelserne af os, og se nogle videoer af behandlingerne. Så kan du komme retur når du er klar til at lære hvordan du reparerer dig selv for hovedpine.

NYTTIGE LINKS:
https://www.facebook.com/sportvaerksted
Læs de mange anmeldelser på vores Facebookside: https://bit.ly/2B9ZOXq
Se videoer af behandlingerne i Kolding: https://bit.ly/2Bbyybe