Gratis behandling

..hvis vi må filme den, og vise det på vores hjemmeside og Facebookside.

Du skal blot være mand eller kvinde (så langt så godt), og almindelig af udseende. Også gerne børn, blot en forælder er med.

Vi filmer dig, og kommer måske til at nævne dit fornavn, men derudover er du forholdsvis anonym. Når du skriver til os, skal du være parat til at vi begynder hurtigst muligt derefter, indenfor 2 dage – vi er ret impulsive og dårlige til langtidsplanlægning.

Omvendt, hvis vi glemmer din henvendelse, så skriv igen. Ofte er det et stort koordineringsarbejde at passe en fotomodel ind i tidsplanen – og da vi også har andre ting at gøre, kan det være lidt hektisk og kaotisk ind imellem.Det bedste er at du bor tæt på os, og at vi kun arbejder på ét af dine problemer, til denne seance.

Vi koordinerer det nøjagtige tidspunkt for at filme, så det passer med at du har problemerne. Vi lover ingenting, for det skal passe ind i vores kalender (så man kan ikke bare møde op og sige at der må filmes og at man derfor ikke betaler :-)), men send en “Besked”  via Facebooksiden eller SMS til 42 67 65 55.
Fortæl os dit navn og alder, dit problem, hvilke tider du oftest er ledig, og så aftaler vi detaljerne.

Herunder kan du se eksempler på “fotomodelvideoerne”