DRIV DIT EGET SPORTSVÆRKSTED

Denne side er kun for fagprofessionelle som påtænker at drive deres eget Sportsværksted – indholdet er med forbehold for mindre ændringer.

BEMÆRK at vi desværre ofte har erfaret at mandlige fysioterapeuter u. 45 år ikke udviser de menneskelige egenskaber, delvist faglige, som vi og vores klienter behøver.

 • DU KAN DRIVE DIT EGET SPORTSVÆRKSTED, I EN BY HVOR FOLK HAR SAVNET OS

  Du skal blot være RAB eller Autoriseret Sundhedsperson, bo i København eller i de større byer på Sjælland. Klienterne kører gerne halvanden time til os i Kolding, så vi ved at der er behov!

 • DU REPARERER MENNESKERS MANGEÅRIGE SMERTER PÅ 1-2 BEHANDLINGER

  ..ved at bruge simple principper og metoder som autoriserede sundhedspersoner ikke kender – for ellers ville de bruge dem!

 • DU UNDERVISER MENNESKER I AT REPARERE SIG SELV OG AT UNDGÅ SMERTER I FREMTIDEN

  (kiropraktorerne og fysioterapeuterne går så glip af en masse penge, men det skal vi nok ikke være så kede af)

 • DU ARBEJDER MEGET LIDT OG TJENER GODE PENGE
 • DU FÅR STOR FRIHED I HVERDAGEN

  Hvornår lukker og åbner du? Vil du give gratis behandlinger? Får du pludselig lyst til at holde en uges ferie NU?

 • DU FÅR EN GRUNDIG OPLÆRING

  Du øver dig på 60-80 rigtige klienter (som intet betaler), med læreren og det teoretiske pensum konstant ved din side, inden du slippes løs i din egen biks.

Hvorfor drive dit eget Sportsværksted?
Det sjoveDet trælse
Høj timeløn og forholdsvis stor indtægtDet er intenst arbejde, og kræver meget af dig, mentalt og fysisk.
Du arbejder kun lidt hver dag..tidspunkterne svinger dog meget, og du har klienter næsten alle dage. Der er meget fritid, selvom det er din primære beskæftigelse.
Du styrer selv din arbejdstider..men de skal variere og det kræver opmærksomhed at “styre kalenderen” så du arbejder mest effektivt.
Du slipper for bekymringer om at drive virksomhed. og kan trække på vores erfaringer...men du skal følge vores måde at gøre tingene på.
Du reparerer menneskers mangeårige smerter på 1-2 behandlinger..….men du tjener kun penge på hver klient én gang, og nogle gange slet ingenting.
God likviditet, pengene på kontoen dagen efter, du slipper for en masse administration...men ingen tilskud og henvisninger udefra – og der er LIDT adminstration.
Du lærer en enestående måde at behandle mennesker, og fjerne deres smerter...men kan kun bruge metoden som en del af Sportsværkstedet. Ingen bi-jobberi eller andet som konkurrerer eller påvirker os.
Du er en del af et populært navn, med et godt image....som dog er utraditionelt og lidt aggressivt. Men det vidste du jo godt inden du ansøgte.

Om Sportsværkstedet

Vi reparerer mennesker, altså fjerner/mindsker kraftigt deres smerter/spændinger, og lærer klienten at gøre det selv i fremtiden. Det gør vi på én behandling, som vi kalder “Reparation”, og ét eftersyn, som vi kalder “Efterafspænding”.

Vi har eksisteret siden august 2016, de meste af tiden i Kolding, og omtaler os i flertal fordi vi i begyndelsen havde adskillige fysioterapeuter ansat – og gerne vil være flere igen, fordi der er klienter til det: dagligt har vi klienter som kører 45-60 minutter til Kolding for at få behandling, og flere gange månedligt 90-120 minutter ditto – hver vej.

Sportsværkstedet lever af at klienten IKKE skal komme igen (før om et år eller to) – vi lever af at være så dygtige at klienterne begejstret anbefaler os til deres venner, kollegaer og hiver deres familie med herned.
Vi lever fint.

Sportsværkstedsmetoden

Hvis “Sportsværkstedsmetoden” udføres korrekt, er effekten øjeblikkelig, kan nemt udføres af klienten selv, og er oftest langt mere effektivt end behandling af autoriserede sundhedspersoner. (typisk fysioterapeuter, fodterapeuter, kiropraktorer, osteopater og læger – men eks. sygeplejersker er også i denne gruppe)
Selv smerter og ubehag som disse tror skyldes fejl i knogler eller nerver, og/eller er bedømt som permanente eller længerevarende, viser sig ofte at kunne fjernes øjeblikkeligt eller lindres kraftigt på ganske få minutter, hvis Sportsværkstedets metode følges.
Metoden kan naturligvis ikke influere på “rigtige” nerve-/knogleskader, cyster, blodtryk, hormoner, lymfe- eller luftveje – om end en del vejrtrækningsbesvær, og visse hævelser i led, kan afhjælpes.

Mikkel, grundlægger af Sportsværkstedet, er uddannet massør men har gradvist udviklet metoden – uden hjælp fra de førnævnte tidligere ansatte fysser! – i jagten på at hjælpe klienterne af med smerter så effektivt, så hurtigt og så permanent som muligt.

Den ene del er “Reparation” (varer 10-30 minutter) som udnytter nogle bestemte anatomiske funktioner og principper som Mikkel har opdaget, men som næsten ingen autoriserede sundhedspersoner kender – for ellers havde de benyttet dem! Ved Reparationen skal vi kunne sænke klientens smerter 70-100 procent, i visse tilfælde er 50% acceptabelt. Mindre end 50% er ikke acceptabelt, så i de tilfælde tager vi ikke betaling(!) og afslutter klienten.
Den anden del er “Forebyggelse” (10-20 minutter) som er instruktion af klienten i at følge nogle bestemte anatomiske principper og små praktikaliteter i sin dagligdag, således at smerterne (højest sandsynligt) ikke opstår igen.

Driv dit eget Sportsværksted

Efter at du har lært Sportsværkstedsmetoden, kan du behandle klienter i dit eget værksted vha. vores behandlingsmetode, og nyder de store fordele ved vores image, markedsføring, bookingsystem, ydelser og nem adgang til rådgivning.

Du sætter selv dine priser, åbningstider/-dage og behandler og håndterer dine egne klienter, men du skal følge vores behandlingsmetode og -teori, og vores politikker for det hele. Vi har allerede et etableret image og en del erfaring med markedsføring, som du forventes at bakke op om og deltage aktivt i – primært ift “fotomodeller”.

Vi hjælper dig til at få en god dagligdag, og som en del af Sportsværkstedet er du allerede kendt fra første dag og klienterne ved hvad de kan forvente sig i din biks.
Din fordel er at du selv bestemmer hvornår du ønsker at arbejde og at du beholder hele overskuddet af det. Vores fordel er at du som Sportsværkstedsejer er højt motiveret.

Faglige karakteristika

Du skal være “Registreret Alternativ Behandler” eller “Autoriseret Sundhedsperson”. Din RAB eller viden om generel Anatomi og Sygdomslære skal have en vis vægt og/eller være i frisk erindring.

At være behandler i Sportsværkstedet, kræver en rimelig fysik, vigtigst af alt: du skal have stærke fingre!

Du skal helst have prøvet forskelige sportsgrene og snuset til forskellige former for jobs.

Du skal naturligvis udvise nysgerrighed til at lære vores teori / metode, og vilje til at udføre den i praksis er et ufravigeligt krav. Vi skal kunne stå inde for det du gør og fortæller, så du får IKKE brug for hvad du tidligere har lært eller praktiseret.

Kontakt

Hvis det lyder spændende, så skriv en email til skriv@sportsvaerkstedet.dk og fortæl om dig selv og skriv nogle af de vigtigste spørgsmål du måtte have.