DET VIGTIGE

I Sportsværkstedet bruger vi en effektiv og anderledes metode som vi selv har udviklet. Den er lidt hård og kræver at du selv gør en aktiv indsats derhjemme, samt to besøg hos os. (ét på 60min og 1-3 dage senere ét på 20min) Du burde ikke behøve flere behandlinger hos os, omend nogle klienter returnerer et halvt, et helt eller to år senere.

For et godt resultat, er det dog MEGET VIGTIGT at du følger vores instruktioner korrekt, både mundtlige og skriftlige. Hvis du ikke gør det, forhindrer du en god helbredelse.

Allerede inden REPARATIONen er afsluttet (60min), bør du kunne mærke en betydelig bedring. Hvis ikke, så opfordrer vi dig at søge hjælp andetsteds. Derefter viser vi hvordan du, derhjemme, kan holde din krop vedlige. 1-3 dage senere kommer du retur til EFTERAFSPÆNDING (20min), hvor vi justerer og tilpasser hjemmearbejdet og hjælper dig til at udføre det helt korrekt.
Det er MEGET VIGTIGT at du deltager i EFTERAFSPÆNDINGen for at få det bedst mulige udbytte af behandlingen.
Men hvis du, efter REPARATIONEN, føler dig hundrede procent i orden, så kan du godt aflyse EFTERAFSPÆNDINGEN.

Skriv eller ring IKKE til os for at spørge om vi kan hjælpe dig, men bestil en tid via onlinebestillingen på hjemmesiden så vi kan undersøge dig. Vi har erfaring med næsten alt men vi er nødt til at røre ved dig, for at finde ud af om vi kan hjælpe dig.

Det hedder Sportsværkstedet, men alle slags mennesker frekventerer biksen og næsten halvdelen dyrker faktisk ikke sport af nogen art.

Brug onlinebestillingen (link hér), så får vi alle de vigtige detaljer korrekt fra starten.
Skriv meget gerne noter om hvor du har ondt, hvor længe, hvilken hjælp du har fået til det og hvor mange behandlinger det krævede og om det havde en effekt.

Der findes, groft sagt, én slags behandling i Sportsværkstedet, som er todelt: REPARATION + EFTERAFSPÆNDING.
Først reparerer vi dig, altså mindsker dine smerter og spændinger. Derefter lærer du at gøre det selv, derhjemme. Det tager en time.
1-3 dage senere kommer du retur og får hjælp til at lave hjemmearbejdet korrekt. hvilket mange har stor nytte af. Det tager 20 minutter.
Vi tvinger dig selvfølgelig ikke til at returnere, men vores erfaring er at denne form er mest effektiv for klienternes helbred, så med “to for én” forsøger vi at få, med gulerod og uden pisk, flest klienter til at komme retur til efterafspændingen.

Efter REPARATIONen, så betaler du og vi aftaler tid til EFTERAFSPÆNDING, 1- 3 dage senere: dvs. eks. hhv. mandag og senest torsdag, eller fredag og senest mandag, men det er en vurdering i hvert tilfælde.

Hvis vi aftaler tid til EFTERAFSPÆNDING men du efterfølgende ikke føler behovet, så følger du blot de tilsendte instruktioner og aflyser den. Det anbefales dog at komme retur, hvis du stadig føler blot det mindste bøvl i kroppen.
Hvis du ikke kan deltage i EFTERAFSPÆNDINGEN, uanset årsag, senest 3 dage senere, så kompenseres du ikke, hverken helt eller delvist.
Hvis Sportsværkstedet ditto, så kompenseres du med en EFTERAFSPÆNDING snarest muligt, omend hvad vi foretager os, er op til dig.

Når du har ondt så bestil en tid snarest muligt. Hvis du plejer at have meget ondt, men ikke har det når du kommer til os, er der kun meget lidt vi kan gøre for dig.

Vi har klienter hver eneste dag – også ferier, weekend og aften – men tilpasser åbningstiderne løbende, efter behov og efterspørgsel, selv time for time.
I kalenderen kan man kun bestille 3 dage frem – så slipper vi for at du aflyser fordi du glemte moster Ingas fødselsdag.

Når du bestiller, så skriv venligst dit fulde navn, der er nemlig MANGE der hedder Lene. Og Henrik. og Michael. Og Pinklady81. Skriv også gerne din by eller mobilnummer eller email.

Hvis du bestiller en tid til dit barn eller din kæreste, så gør det i hans/hendes navn, ikke dit eget. Du kan skrive dit eget navn i notefeltet.

Tag sko på med snørebånd, evt som reserve i en pose – det er bare nemmere for os at arbejde med.
Du behøver ikke at tage håndklæde eller lignende med, kun dig selv. Den bedste påklædning er løse bukser af blødt eller tyndt stof – og det skal ikke være festtøjet, for ofte behøver du slet ikke at klæde dig af, så vi hiver måske lidt i det.

Er du under 18, så tag en med, som ér 18+ Vi behandler regelmæssigt, og gerne, børn og teenagere, bare der hele tiden er en voksen tilstede.

Du må også gerne tage børn, kæreste, ven eller kæledyr med ind i behandlingslokalet. (Heste skal dog stå ude på gangen, ellers er der ikke plads.)

Hvis du er på stærkt smertestillende, så tag lige en kort pause fra det – eller i hvert fald lav dosis – inden du kommer ned til os.
Så får vi et bedre billede af hvor meget du har ondt, hvor henne du har ondt, og hvor meget vores behandling hjælper.

Vi tager hårdt fat, men kun så meget som du tillader. Og vi spørger hele tiden ind til din accept – omvendt er det vigtigt at du giver udtryk for hvor din grænse er. Det er en dialog, vi har: vi ved cirka hvor der skal trykkes, kun du ved hvordan det føles.

Her er ingen healingsmusik, lange samtaler, klinisk hvidt eller nyttesløs nussen. Derimod er der befriende latter, sort humor, tænders gnidsel, lettende muskelvridning og på alle måder en uformel stemning. Vi tager ikke os selv seriøst, men vi tager dig seriøst, og vi tager vores fag og arbejde seriøst.

Til sidst viser vi dig hvordan du selv kan holde problemet nede i fremtiden, det er meget vigtigt at du derhjemme følger disse instruktioner. Inden du går, så aftaler vi tid til EFTERAFSPÆNDING, det er en rigtig god idé at du kommer retur til denne, hvis du bare har det mindste rest af bøvl i kroppen.

Efter behandlingen i Sportsværkstedet, kan du blive særdeles øm i et par dage, enkelte klienter får blå mærker. Det er naturligt, ikke farligt, og vi hjælper dig med at håndtere det. Løsningen er nemlig at følge vores instruktioner, lige så ofte og lige så grundigt, som vi instruerede i ved behandlingen.

Tidligere skete det at klienter, efter at have forladt Sportsværkstedet, meldte tilbage at de ikke mærkede den ønskede effekt – og næsten hver gang viste det sig at selvhjælpen ikke er lavet nær så ofte som instrueret, eller at den ikke var udført korrekt.
Så derfor inkluderer vi nu EFTERAFSPÆNDING, så flest mulige klienter får det fulde udbytte, og en bedre hverdag.

ADVARSEL: Vores holdning er at hvis vi kan mindske dine symptomer kraftigt når du er her, og vi lærer dig at foretage den samme behandling af dig selv derhjemme  og i din hverdag, så er det DIT ANSVAR at udføre selvhjælpen korrekt, i det mindste at møde op til EFTERAFSPÆNDINGen og medvirke til at vi hjælper dig på plads. Hvis du ikke gør disse ting, kan vi ikke påtage os ansvaret for forløbet.

Du betaler selv for din behandling, inden du går ud ad døren efter REPARATIONen. (mobilepay 42 85 58 / kontant (helst lige penge eller rundet op) / IKKE betalingskort)

Der er i øjeblikket ikke mulighed for tilskud fra Sygesikring Danmark.
Vi har ikke aftaler med nogle sundhedsforsikringer.
Man kan ikke bruge – eller behøver – lægeerklæring.

Efter REPARATIONen, så betaler du og vi aftaler tid til EFTERAFSPÆNDING, 1- 3 dage senere: dvs. eks. hhv. mandag og senest torsdag, eller fredag og senest mandag, men det er en vurdering i hvert tilfælde.

Afholdte behandlinger tilbagebetales naturligvis ikke.
Hvis du ikke kan deltage i EFTERAFSPÆNDINGen, uanset årsag, senest 3 dage senere, så kompenseres du ikke, hverken helt eller delvist.
Hvis Sportsværkstedet ditto, så kompenseres du med en EFTERAFSPÆNDING snarest muligt, omend hvad vi foretager os, er op til dig.

Hvis du beder om det, kan vi sende fakturaen til dig pr email, så kan du give den til din arbejdsgiver eller forsikring, men Sportsværkstedet har intet med det at gøre.

Hvis du har en gavekode, så gælder følgende:
1) Den skal benyttes senest 60 dage efter at den oprindelige REPARATION fandt sted. 2) En gavekode kan foræres væk. 3) En gavekode skal skrives i notefeltet ved bestilling, ellers kan Sportsværkstedet nægte at modtage den som betaling. Både 1 & 2 & 3 ovenfor skal overholdes.

Vi vil meget gerne høre nyt fra dig, men SENEST 3 dage efter behandlingen – skriv til os via “Fortæl os”-siden eller måske som en anmeldelse på Google. Du må meget gerne skrive et par linjer om din oplevelse, Godt nyt, såvel som dårligt nyt, bare det er din ærlige mening.  Andre kan have gavn af at vide hvad de går ind til, ved en behandling i vores biks.

Behandling er gratis hvis vi må filme den, og vise den som reklame, eks. vores hjemmeside og Facebookside. Se eksempler hér.

Du skal blot “se helt almindelig ud”, også gerne børn, blot en forælder er med.

Når du skriver til os, skal du have sat dig ind i Sportsværkstedet, læst om vores metode, set videoerne, være klar over hvor vi bor, mv. Desuden skal du være parat til at vi begynder hurtigst muligt derefter, indenfor 2 dage, og det skal være mens du har problemerne.

Du er en god fotomodel, hvis..
1) vi kan hjælpe dig ved første behandling, og du derefter..
2) ..udfører hjemmearbejdet som instrueret, og..
3) ..på dit eget initiativ holder kontakt til os mindst én gang hver dag de næste dage, og..
4) ..returnerer til “Efterafspændingen” som ligger 1-3 dage senere. (som naturligvis også er gratis)
Det er alene for at vi kan hjælpe dig bedst muligt – og gode behandlinger er god reklame.

Hvis du har forberedt dig nu, så send fluks en “Besked”  via FACEBOOKSIDEN eller SMS til 42 67 65 55.
Skriv dit navn, alder, hvad dit problem er, hvilke tider du oftest er ledig og om du kan tage en ven med – så aftaler vi detaljerne.
BEMÆRK at vi lover ingenting, for det skal passe ind i den store plan – og måske filmer vi, men benytter det ikke, c’est la vie.

Hvis vi kan hjælpe dig, OG du efterfølgende gør alt det som en “god fotomodel” skal, OG du og vi kan holde hinandens selskab ud, så er du efterfølgende velkommen til at kontakte os for opfølgende behandlinger, som også er gratis – selvom vi måske ikke filmer dem.
Gode fotomodeller er nemlig venner af huset, i vore øjne, og vores venner vil vi gerne gå langt for.