..via Sportsværkstedets facebookside

BLOG

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

En håndværker kom med en uges ondt i skulderen, efter en faldulykke på arbejdet, hvor selen havde reddet ham, men med skader til følge. Da han kom retur, blev kollegaerne højst forbavsede over at han overhovedet KUNNE arbejde igen. Vi fik en troldenisse, den står nu på hylden.

Bemærk at vi har åbent alle dage i December, dog nogle mere end andre.

En automobil-elsker, med alvorligt hekseskud og tydeligt skæv ryg, blev jævnet ud, igennem en times tid. Konen havde været her for halvandet år siden, hvor vi reparerede hendes nakke, så hun bragte sin mand med det samme. Han gik ud i god og afslappet stand, væsenligt mere ret.

En ung gymnastikdyrker var faldet slemt, og fik, kun dage senere, en bold i hovedet, så nakke, skulder og arm var tæt på ubrugelig – ”de kloge” havde ikke hjulpet noget, faktisk sagt at hun ikke måtte bruge armen overhovedet. Da hun kom, kunne vi næsten ikke få lov til at røre hende, så hun skulle nænsomt blødes op, hvilket lykkedes over en time. Da hun kom retur to dage senere til den planlagte ”Efterafspænding” som alle klienter får med i købet, kunne hun nemt svinge med armen og give high-fives og ordne hestehale og alt det andet. Selv behandleren var glædeligt overrasket.

Læs ”det vigtige” og bestil på sportsvaerkstedet.dk
Se videoerne: bit.ly/2BbyybeSe og anmeldelserne på ansigtsbogen (klik "vis nyeste") bit.ly/2B9ZOXq

Sådan går det, når man følger de råd som vi giver. Og til dem som ikke helt gør det, er der ”Efterafspændingen”, hvor vi oftest blot understreger de samme instruktioner som givet første gang, og hjælper klienten til, helt bogstaveligt, at mærke forskellen.
Dét er én af de to grunde til at langt de fleste klienter kun behøver én behandling i Sportsværkstedet – Sådan sparer man penge og tid.
Derimod afviste vi, høfligt men bestemt, en kvinde som IKKE havde decideret ondt eller ”spændt”, men som blot ville ”tage det i opløbet.” Det havde været det nemmeste at massere hende og modtage penge for det, men klienten var måske ikke blevet glad af det, hvis hun ikke følte at det havde værdi.

Vi skriver faktisk ved bestillingen at man kun skal komme til sin aftale, HVIS man har ondt eller føler sig spændt da. Vi tjener således langt mindre, men vi synes at det er det rigtige at gøre.

Som altid, så var der MANGE flere interessante klienthistorier og -skæbner, men min hukommelse er så hullet. Og nu skal jeg sove, for der kommer flere af dem i morgen tidligt. Gnat.

================

Bemærk at vi har åbent alle dage i December, dog nogle mere end andre, og det ændrer sig ofte. Bedst hvis man bestiller om aftenen eller tidlig morgen – læs ”det vigtige” og bestil på sportsvaerkstedet.dk
Se videoerne: bit.ly/2BbyybeSe og anmeldelserne på ansigtsbogen (klik "vis nyeste") bit.ly/2B9ZOXq
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Katrine Jakobsen se her 🙂

Chris Dietz det er ham her...

Heidi Rahbek Lykke måske det kan hjælpe din skulder

Ann det var ham jeg snakkede om i morges 🙂

Lise Juhl Sørensen se lige 😳

Brian Højsted Sørensen

Pia Conchita Laursen se her

En god behandler behøver ikke gøre grin med tidligere behandlere!

Henrik Bræmer 👍😉👌

Louise Ahlers

Thomas Vous Kristensen

Anne Foged Pedersen afsted med dig 😁

Dennis Brunne det er ham her jeg overvejer at give et besøg.....

Tage Skriver Kristiansen vis lige mor dette.

Laura Grube Hemmingsen Hansen👍🏽

Michael H Daugaard

Pia Ihler

View more comments

Klienter siger ofte at vi "ser hele kroppen", og grunden til at vi kan hjælpe de fleste klienter på en eneste behandling (plus hjælp til hjemmearbejdet) er at vi kender nogle genveje som fysioterapeuter og kiropraktorer ikke kender eller benytter. MEN i dag (søndag!) havde to forskellige klienter brug for noget meget simpelt som det tog os lang tid at komme frem til, så dagens lektie er faktisk Ockhams kniv: den mest nærliggende løsning er sandsynligvis den rigtige eller bedste. Se dét er ligesom i 'værkstedet's gamle dage..

Moderen til den ene, skriver her kl. 17: "Selv om det hele så lidt håbløst ud, så er der forbedring at spore. (Pigen, red.) var lidt øm efter dit trykkeri, men efter en lille times venten, så gik hun uden smerter. Hun kunne endda gå både op og ned af trapper uden problemer 👌🏽 Så lidt er der sket 🙂"
Gudskelov - og det er efter at en fysioterapeut havde forsøgt igennem 3 uger, uden nogen fremgang.

Kvinden i videoen har det stadig godt, skrev hun for lidt siden, og hun har set og godkendt den, førend du har. En herre blev hjulpet til at sove igen, hvilket skulderen i noget tid havde forhindret. En dame med lændesmerter blev arbejdsdygtig igen, hvilket for hende betyder at hun kan holde sig på flexjob i modsætning til at ryge helt ud af "samfundet". En ung kvinde forsøgte vi at hjælpe med stivhed i nakken, uden held - det vil sige at vi kunne godt fjerne spændingerne når hun var her, men af ukendte årsager kunne hun ikke holde det væk derhjemme, selvom vi forsøgte at instruere i det. Øv, vi vinder desværre ikke hele tiden - det sker et par gange om ugen, og hver gang er én for meget, men oftest når vi at fange dem førend de betaler os. Det er det bedste tidspunkt at fange det på, man skulle jo gerne have "noget for noget" omend det er os som bestemmer hvad "noget" er.

Der har været mange andre klienter i butikken, men jeg orker ikke at skrive om dem nu, for nu er der "vild med bagedyst" og lignende højintellektuelle udfordringer som afventer mentalbearbejdning henne fra slængemøblet.

Vi bor i Kolding, der er åbent alle dage, også weekend og aften og ferier - bestil tid på sportsvaerkstedet.dk
Se videoerne: bit.ly/2BbyybeSe og anmeldelserne på ansigtsbogen (klik "vis nyeste") bit.ly/2B9ZOXq
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Helst sikkert et besøg værd 😊har selv været der med en dårlig skuldre, og har ikke haft ondt siden 😊 super dygtig behandler 😊

Har også lige været der og absolut turen værd har dog lidt ondt i mine muskler 😊 skal dog igen i morgen 😀😀

Det er det hele værd, jeg har været der med nakke og skulder. Bruger flittigt bolden og det Kan holde det nede🙂👍

Lisa Kjær Lisbjerg👏

Trine Brønning han skal være god til alle skavanker .🤞🏻

Lene Nielsen ham her.... 😊.... Måske ❤️

Heidi Kyndesen, kunne det være noget for dig? :-)

Louise Lyngø

Jeg har en svigerinde, med et 20 år gamle overrevet korsben. Og nu har hun smerter i det konstant. Min svigerinde væltede på sin cykel for 3 år siden, og slog en fli af hendes håndled, og har haft smerter siden. Og en Albue der siger knæk knæk. Og gør ondt hele tiden er det noget du kan hjælpe med? Da hun ikke viser. Ud ad til at der er smerter heler tiden. Hun har hyoermobilede led.

Prop Medicinen op i R....👍Det her det er den rigtige vej

Patrick Ackermann Wullf. Du skal da bare besøg ham her👍

Min far var her inde og han kunne næsten ikke gå da de var færdige kunne han gå normalt det er turen værd at komme der til har selv overvejet at tage der til for nogle smerter i ryggen 😌👍

Hanne Knudsen Glyngfeldt

Conni Gram Sønderskov

Rene Vangsgaard jeg giver en øl hvis det virker ;)

Nanna Hejbøl Øhlenschlæger

Gabriella Siff Bauder

Berit Riiskjær Hansen Er det noget for mor det her?

Mie Birkemose Freck

Nicolai Holmegaard

Winni Stegelmann Kammersgaard

Finn Rasmussen dette jeg mente.

Niels Lehmann Jensen

Jimmi Jørgensen

Sacha Skjødt Rasmussen

View more comments

Pia skrev bl.a: "Efter en arbejdsskade i 2011 fik jeg slem piskesmæld og har udviklet kronisk migræne...".. "..det er længe siden jeg har tudet så meget af at blive trukket på og rykket i. Men TAK føler mig som et nyt menneske efter vores møde i dag. Eller retter måske er jeg bare på vej tilbage til hvordan jeg var inden jeg kom til skade." Tak Pia for at fortælle om det - og du kan læse den, og de andre ansigtsbogsanmeldelser, på bit.ly/2B9ZOXq

Fra torsdag til søndag(!) kom klienter med job i vindindustrien, en hestereparatør, en regnskabsansvarlig, chauffører af både stort og småt, studerende, håndværkere og nukanjegsnartikkehuskedemallesammen kom forbi og blev rettet op lynhurtigt. Nogle af dem uden at have hørt om Sportsværkstedet og heraf havde enkelte været forbi fysioterauter og kiropraktorer en stor håndfuld gange. Resten havde kammerater og familiemedlemmer som vi i tidernes morgen har hjulpet, og som ikke længere har ondt, hvorfor de anbefalede os videre.

Ib anbefaler os eksempelvis med ordene: "Tak til Mikkel for en god behandling. Han var god til at tænke ud af boksen og til at se kroppen som en helhed og ikke bare dér hvor jeg har ondt." Den findes på vores virksomhedsside på Google.

En håndværker kom med ondt i nakken og lænden, men blev mest forundret over at den stive ringfinger, som lægerne havde sagt ville være ubrugelig i mange måneder, blev 80% bedre i løbet af 30 sekunder. To teenagepiger med henholdsvis svømning og håndbold som ynglingssport, kom for hjælp til deres knæ - kun den ene kunne vi dog hjælpe, desværre.

Jeg har ikke tid til at skrive mere, for bordet skal ryddes så vi kan behandle nogle klienter nu, men du kan selv se nogle flere videoer på bit.ly/3k6Hi6U og anmeldelserne på bit.ly/2B9ZOXq - og derefter læse "det vigtige" på sportsvaerkstedet.dk/ og bestille en tid så vi kan undersøge dig.
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Det kunne da være jeg skulle prøve det. For mit ben og nakken.

Per Hermansen

Laura, har du tjekket ham ud?

Min far på 79 For behandling som hjalp til han kan komme ud og gå ture igen 👍

Marie Dalsgaard Raundal🤔måske vi skulle prøve

Det skal jeg gøre Mikkel 👍

Caroline Porsborg

Lotte Kirstine Bülow, tror sku vi skal ned og prøve ham

Kan varmt anbefale - mine skuldergener er stærkt minimerede efter mit besøg for efterhånden lang tid siden.

Havde jeg råd, ville jeg gerne tjekkes igennem. Jeg er begyndt at sige, at mine albuer virker 🙈 Lever i et smertehelved, men prøver at leve så meget jeg kan 👍😀

Lisbeth Bodenhoff, kør lige til Kolding en dag

Berit Højbjerg 👍

Erika Jensen det var ham jeg snakkede om

Dion Skipper Schmidt prøv ham her

Brian Borgesen vi skal vist afsted

Steffen Vind tryllekunstneren i Kolding han er sku vild! Prøv det!

Gid vi havde det på Bornholm

Trist jeg ikke var penge til det 😂

Heidi Thorenfeldt måske de har en løsning? ❤️😘

Hvad er prisen

Forstår ikke hvordan folk med mange års smerter kan al mulig efter 1time bare ved han trykker lidt

Nadine Højlund Nordmann dine spændinger og hovedepine ♥️

Jasmin Schack Nielsen

Janni Enemark vil du prøve om han kan hjælp med din fod

Birthe Thomine Rasmussen måske noget for dig?

View more comments

Før hed det "Den grundige" og "Den hurtige" - nu hedder det "Reparation + Efterafspænding".
Vi vil gerne at du får det bedste resultat af dit besøg i 'værkstedet. Det får du ved, har vi ofte erfaret, at blive repareret, få vist hvordan du kan reparere dig selv ("hjemmehjælp"), og derefter komme retur 1-3 dage senere for at få hjælp til at lave hjemmehjælpen ordenligt.

Alt for mange af vores klienter undlod at få den sidste del med, selvom vi kraftigt opfordrede til det. Så de skrev triste eller forundrede emails til os, og det hele endte alligevel blot i at vi opfordrede dem til..... at få den sidste del med.
Men de som gjorde det, var altid glade for det.

Så nu har vi lavet det hele om, så man KUN kan bestille en "Reparation" hvis man også tager en "Efterafspænding", som vi nu har døbt det, med inspiration fra min nylige vinterdæk-påsætning.

Man betaler simpelthen for begge dele på en gang, men kan godt vælge at udeblive fra Efterafspændingen....så behøver vi bare ikke at arbejde så hårdt for pengene, og det er da synd, idet vi faktisk gerne vil - og du har godt af det.

Priserne er reelt sat ned, og vi budgetterer at vi får 20% færre kunder på det, så det er ikke for at blive rige at vi gør det: det er for at kunne hjælpe vores klienter grundigere og bedre i fremtiden, så de taler godt om os.

Det kan være mange penge for mange mennesker, det ved vi. Men man kan få dårlige behandlinger til billige penge, overalt. Det er derfor at de lokker til at returnere mange gange, uanset om man får det bedre eller ej.
Sportsværkstedet vil hellere give få, men ordenlige, behandlinger til klienter som selv gør en indsats og vil betale for et godt resultat.

Beklager hvis det lyder lidt arrogant, men vi vil blot gerne lave en god service og have glade klienter som anbefaler os til andre, og det tror vi gøres bedst på denne måde.
(vores anmeldelser tyder på at de allerede gør: bit.ly/2B9ZOXq )
... Se restenSe mindre

Før hed det Den grundige og Den hurtige - nu hedder det Reparation + Efterafspænding. 
Vi vil gerne at du får det bedste resultat af dit besøg i værkstedet. Det får du ved, har vi ofte erfaret, at blive repareret, få vist hvordan du kan reparere dig selv (hjemmehjælp), og derefter komme retur 1-3 dage senere for at få hjælp til at lave hjemmehjælpen ordenligt.
 
Alt for mange af vores klienter undlod at få den sidste del med, selvom vi kraftigt opfordrede til det. Så de skrev triste eller forundrede emails til os, og det hele endte alligevel blot i at vi opfordrede dem til..... at få den sidste del med.
Men de som gjorde det, var altid glade for det.

Så nu har vi lavet det hele om, så man KUN kan bestille en Reparation hvis man også tager en Efterafspænding, som vi nu har døbt det, med inspiration fra min nylige vinterdæk-påsætning. 

Man betaler simpelthen for begge dele på en gang, men kan godt vælge at udeblive fra Efterafspændingen....så behøver vi bare ikke at arbejde så hårdt for pengene, og det er da synd, idet vi faktisk gerne vil - og du har godt af det.

Priserne er reelt sat ned, og vi budgetterer at vi får 20% færre kunder på det, så det er ikke for at blive rige at vi gør det: det er for at kunne hjælpe vores klienter grundigere og bedre i fremtiden, så de taler godt om os.

Det kan være mange penge for mange mennesker, det ved vi. Men man kan få dårlige behandlinger til billige penge, overalt. Det er derfor at de lokker til at returnere mange gange, uanset om man får det bedre eller ej. 
Sportsværkstedet vil hellere give få, men ordenlige, behandlinger til klienter som selv gør en indsats og vil betale for et godt resultat. 

Beklager hvis det lyder lidt arrogant, men vi vil blot gerne lave en god service og have glade klienter som anbefaler os til andre, og det tror vi gøres bedst på denne måde. 
(vores anmeldelser tyder på at de allerede gør: http://bit.ly/2B9ZOXq )

Malene kommenterede en af vores virkelig gamle poster (Marts '18) med ordene: Kan til hver tid anbefale jer⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️" - hun har for nyligt bragt et familiemedlem hér, nemlig. Og Lotte skrev en email, bl.a.: "Er vågnet hver morgen uden hovedpine og det er fantastisk!"

En 8-årig fik hjælp til en stiv nakke efter et fald på trampolinen, og hun huskede turen for 2 år siden, så det gik glat. En voksen med plasticben og en defekt fod fik rettet ryggen ud. En sekretær med evig hovedpine, som MANGE behandlinger ikke havde kunnet gøre noget ved, fik både den og en 3-måneder gammel træls skulder, repareret. I dag fik en golfspiller fikset skulderen så han alligevel kke behøver at sætte glæden på hylden, og en polsk rengøringsansat med hovedpiner og nakkesmerter blev bragt af en tolkende engelsktalende kammerat, som tidligere har bragt flere familiemedlemmer, for både et og to år siden.
Alle historierne understreger bare hvor alsidig og (oftest) effektiv Sportsværkstedmetoden er.

Lisbeth fik hjælp til skuldrene som havde gjort vrøvl i 2 år, hun skrev bl.a. i sin anmeldelse: "tusind tak for dine magiske hænder og gode råd😉 og dit dejlige humør og din empatiske tilgang til et menneske 👍man føler sig tryg allerede ved det første møde 😊 Varme anbefalinger herfra 😊som jeg vil give videre til andre på min vej 🥰"

Rune kunne vi IKKE hjælpe - men han var rimelig glad alligevel og fortæller hér hvorfor: "Var for første gang nede hos Sportsværkstedet. Døjer med et problem i armen, som jeg have været i forløb hos en konkurrende fys, som efter 6 gange måtte fortælle han ikke kunne hjælpe. Jeg kommer ned til Sportsværkstedet og Mikkel undersøger mig, og må konstaterer at han heller aldrig har oplevet mit problem. Mikkel siger tingene ligeud, at han ikke kan hjælpe mig, og derfor ikke vil opkræve nogen form for betaling for mine 20min!
Det er super lækker at man oplever en fys som mikkel, (det er han ikke, red.) som er der for at hjælpe dig og er ærlig omkring hvad han bidrage med og som ikke bare er ude efter dine penge og derved spilder alles tid. Klart et sted jeg vil benytte ved en anden form for skade."

Inden du tænker noget som helst, så understreger jeg at det er SPORTSVÆRKSTEDET som afgør om der skal betales for en afholdt behandling. Skulle du opleve andet, så er du bare heldig. Brændt værksted skyr ilden. Men hvis du ikke er ild, så se vores hjemmeside og bestil en tid så vi kan undersøge dig.

=======================
Vi bor i Kolding, der er åbent alle dage, også weekend og aften og ferier - bestil tid på sportsvaerkstedet.dk
Se videoerne: bit.ly/2BbyybeSe og anmeldelserne på bit.ly/2B9ZOXq (Bemærk at Facebook siden april 20 har slettet anmeldelserne stille og roligt: vi burde have haft 165, de kalder det "et kendt problem" men har intet gjort.)
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Hej. Mikkel har du erfaring med og god resultater med begyndende kuskehænder?

Nuno Skytte har du prøvet dem her 😉

Majbrit Vels

Karina Vels

Nanna Thygesen måske noget for dig :)?

Sanne Hall ❤️❤️🍁🍁

Addy Brunbjerg

Mogens Johansen

Cecilie Hou Geertsen

Peder Lauridsen

Kan klart anbefale sports værkstedet Hilsen hende den 50 årige fra Kbh 😂

Victor Teslak Jeanette Teslak Pedersen

Marianne Katrine Clausen

Tatjana F. Lillelund det kunne være noget for Victoria

Henriette - var det et forsøg værd?

Lisbeth Sinkbæk Andersen

Vinni mund det kunne hjælpe mig 🤔

Pia Sofie Møller Kristoffersen

Marie Winther Larsen - måske han kan fixe din skulder?

Emil Moltrup Rasmussen

Lone måske han kan tage hele familien på en dag...

Janni Birch kan være han vil kunne hjælpe med ryggen?

Lene Agerholm kunne være vi skulle på tøsetur🤔

Karen Marie Nielsen

Torben Hansen Schäffer

View more comments

Lisbeth skrev: "..tusind tak for dine magiske hænder og gode råd😉 og dit dejlige humør og din empatiske tilgang til et menneske 👍man føler sig tryg allerede ved det første møde 😊 Varme anbefalinger herfra 😊som jeg vil give videre til andre på min vej 🥰" Lisbeths Skulder fik det hurtigt bedre - på samme måde som en ung håndværker som løftede vægte i fritiden, de 4 behandlinger hos en fys havde ingenting gjort men i Sportsværkstedet tog det bogstaveligt talt kun 2 minutter. Så pudsedede og polerede vi på lænd og arm for resten. Hans mor havde sendt ham herned, efter at vi fik repareret hende, på halvanden behandling.

I weekenden har vi haft lige så travlt som normalt, omend den allersidste klient ikke fik det bedre på nogen måde mens hun var hér..... så valgte vi at tage nul kroner for. Tidligere har vi dog kunne hjælpe, men ikke denne gang - og vi forsøgte i en hel time. Øv.

Flere kom for en finpudsning, som opfølgning til en tidligere behandling for nogle dage siden, og det viser blot igen hvor vigtigt det er at få hjælp til at lave hjemmearbejdet korrekt OG faktisk at lave det grundigt. Men det er jo derfor at man behøver færre behandlinger hos os, end hos nogen andre behandlere, af alle slagser.

I går kom en herre fra Ærø kørende til Kolding for at redde sin arm fra operation - det lykkedes! Han kommer i morgen igen for lige at få helt hjælp til hjemmearbejdet, vi kan jo kalde det en finpudsning. Her til morgen kom en kvinde fra Fyn, hun ønskede at vi skulle redde den anden skulder fra operation, idet den ene allerede havde været igennem en sådan, med ubehagelige konsekvenser. Halvanden år havde det varet, og det etablerede sundhedssystem havde spillet fallit. Hendes arm bevægede sig frit og normalt efter 6 minutter. Så heldige kan vi jo være - tuttelut. Senere kom et lille pigebarn med stiv nakke efter trampolintur, det fik vi heldigvis også rettet lidt ud i - og hun huskede godt da hun fik hjælp hér sidst, for mere end to år siden.

Fotoet er fra den nyeste fotomodel - www.facebook.com/sportsvaerksted/posts/1663944540449716 - og du kan selv få en gratis behandling hvis vi må filme den, men læs detaljerne grundigt, på sportsvaerkstedet.dk/detvigtige/#toggle-id-8
... Se restenSe mindre

Lisbeth skrev: ..tusind tak for dine magiske hænder og gode råd😉 og dit dejlige humør og din empatiske tilgang til et menneske 👍man føler sig tryg allerede ved det første møde 😊 Varme anbefalinger herfra 😊som jeg vil give videre til andre på min vej 🥰 Lisbeths Skulder fik det hurtigt bedre - på samme måde som en ung håndværker som løftede vægte i fritiden, de 4 behandlinger hos en fys havde ingenting gjort men i Sportsværkstedet tog det bogstaveligt talt kun 2 minutter. Så pudsedede og polerede vi på lænd og arm for resten. Hans mor havde sendt ham herned, efter at  vi fik repareret hende, på halvanden behandling. 

I weekenden har vi haft lige så travlt som normalt, omend den allersidste klient ikke fik det bedre på nogen måde mens hun var hér..... så valgte vi at tage nul kroner for. Tidligere har vi dog kunne hjælpe, men ikke denne gang - og vi forsøgte i en hel time. Øv.
 
Flere kom for en finpudsning, som opfølgning til en tidligere behandling for nogle dage siden, og det viser blot igen hvor vigtigt det er at få hjælp til at lave hjemmearbejdet korrekt OG faktisk at lave det grundigt. Men det er jo derfor at man behøver færre behandlinger hos os, end hos nogen andre behandlere, af alle slagser.

I går kom en herre fra Ærø kørende til Kolding for at redde sin arm fra operation - det lykkedes! Han kommer i morgen igen for lige at få helt hjælp til hjemmearbejdet, vi kan jo kalde det en finpudsning. Her til morgen kom en kvinde fra Fyn, hun ønskede at vi skulle redde den anden skulder fra operation, idet den ene allerede havde været igennem en sådan, med ubehagelige konsekvenser. Halvanden år havde det varet, og det etablerede sundhedssystem havde spillet fallit. Hendes arm bevægede sig frit og normalt efter 6 minutter. Så heldige kan vi jo være - tuttelut. Senere kom et lille pigebarn med stiv nakke efter trampolintur, det fik vi heldigvis også rettet lidt ud i - og hun huskede godt da hun fik hjælp hér sidst, for mere end to år siden. 

Fotoet er fra den nyeste fotomodel - https://www.facebook.com/sportsvaerksted/posts/1663944540449716 - og du kan selv få en gratis behandling hvis vi må filme den, men læs detaljerne grundigt, på https://sportsvaerkstedet.dk/detvigtige/#toggle-id-8

Kommentér på Facebook

Magnus Bay Kronow hvad med at prøve det her ☺️

Lone Lyskilde og Ann Henningsen

Lone Homilius Petersen var det noget for dig?

Denne uge indeholdt adskillige klienter fra Ålborg og én fra Limfjorden, som var kørt de 2 timer til Kolding for at blive repareret - med succes. Én ung kvinde fra Fredericia med ondt i øvre ryg kom fordi hendes far succesfuldt fik repareret sin skulder hér, han var blevet trukket herned af sin chef (som stod i døren under hele forløbet) som selv havde været her. En kvinde fra vestkysten havde et uheld med nakken for et år siden, som 15 fysioterapibehandlinger ingenting havde ændret ved - det viste sig at problemet var noget helt andet. En kvinde kom for ondt i halebenet, som en fys og 6-8 behandlinger heller ikke havde kunnet hjælpe med - igen viste det sig at løsningen gemte sig et andet sted i kroppen - og det var første gang at vi succesfuldt kunne hjælpe en klient med dette problem. Vi bliver nemlig også dygtigere med tiden. Til gengæld forsøgte vi at lave smarte ting på en ung kvinde fra Nordjylland, uden ønsket indvirkning på hendes hovedpiner - men da vi skiftede gear til noget mere direkte, så fik vi gjort hende til at menneske igen. Det var hendes far som havde bragt hende, da han med succes havde fået behandling hér, for år tilbage. (hvis jeg husker ret) Til gengæld husker jeg en herre som blev trykket i nederste halvdel, hvorefter skulderen kunne løftes uden smerter, næsten helt op. Nogle gange skal der sjove tricks til, andre gange er det blot de go'e gamle håndværksmetoder der behøves.

En ung herre skråstreg stor knægt fik endelig rettet skulderen til igen, så han kan tage flere armbøjninger - det var første gang i et år at det kunne gøres uden ondt, trods mange fysioterapeutbesøg. Som det kan læses i vedhæftede videogram, så ER det desværre kun 7-8 ud af 10 skuldre som vi kan hjælpe med, men til gengæld så indrømmer vi altid vores begrænsninger med det samme.

Læs det vigtige og bestil en tid via sportsvaerkstedet.dk/ eller se flere vidnesbyrd på youtu.be/lz5W2QzS0W8 eller læs anmeldelser på bit.ly/2B9ZOXq omend vi stadig er bitre over at ansigtsbogen over 4 måneder har slettet halvdelen(!) af dem, og kalder det "en kendt fejl", men intet gør udover at sende os medfølende emails. Har du selv en butik på ansigtsbogen, så check lige antallet af anmeldelser.
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Det er da min dejlige kollega. Fedt at det har hjulpet dig Camilla 👏

Lisa Kjær Lisbjerg

Jeanette Granhøj

Helle Detlefsen

Sus Frifeldt Riis

Josefine Graver Poulsen hvis du orker at prøve mere

Marianne Stengaard Det var det sted jeg snakkede om, til dig, har endelig set et nyt opslag nu, har ikke kunnet huske hvad det sted hed, ;-)

Det er helt korrekt Beskreven med Jørgens skulder, den er faktisk blevet helt alm igen efter 6år👍 jeg er den chef der stod i døråbning under hele forløbet. Kæmpe cadeau og ros til dig. Nu kan der arbejdes på fuld tryg i Fredericia Dæk- & Bilservice. Tusind mange tak, for din hjælp og træning , så Jørgen forsat kan arbejde på arbejdes market👍🎉

Kristian Neertoft måske Nanna skulle prøve det med sin hovedpine?

Jan Andersson ham her kan sikkert ordne dig...

Kan varmt anbefales. Han kan nogen tricks og bestemt pengene værd. mine smerter i benet er væk, som før hverken via min massør eller fitness træning kunne fjerne.

Michael Isaac Quist 🤔

Tina Fuglekilde Hansen

Hvad koster en behandling

Birgitte Asmussen tror du ikke Ole skulle prøve ham ..... vi har været der

Per Haslet

Rikke Jeremiassen

Har i mon gode erfaring med behandling hvis man har en skulder med for lidt plads? Står til en operation som nu er udsat.. men ville gerne prøve jer inden jeg lægger mig under kniven Jeg er helt klar over at jeg skal bestille en tid hvor i kan undersøge før i kan give et svar i mit tilfælde

Jørgen Roland Jensen

Har vægten noget at gøre?

Anne

Søren Kvist

Poul Erik Kjærsgaard Sørensen måske det er noget

Måske han kan hjælpe din skulder Rasmus Groule Dreier🙏

Jeg kan ikke bestille tid. Hvad end jeg trykker på, hvor der står bestil tid, så sker der ikke noget🙃

View more comments

Næste fotomodel ses hér i et fraklip, afvæbnende vores Mikkel, under de indledende undersøgelser, trods hans dybt upassende og politisk ukorrekte... alting.
Og der er gået 2 minutter siden hun kom ind ad døren.

Da du læser dette på ansigtsbogsgruppen, er du sandsynligvis én af de tidligere klienter som har bevidnet lignende respektløse ytringer - deslige ved du at vi ikke tager os selv seriøst, at vi ynder klienter med samme udgangspunkt, men at vi tager klienten seriøst, og at vi tager vores arbejde seriøst!

Nøjagtig som kvinden i videoen hurtigt fandt ud af.

..skulle du "komme udefra" og blive fornærmet over fraklippet, så er både du og vi jo således passende afklarede med at forhindre et yderligere bekendtskab. Aaahhhh.
... Se restenSe mindre

Husker du Lasse fra Køge som havde følelsesløse fødder og tosset skulder? I dag kørte han igen de 2,5 time til Kolding for et eftersyn, det viste sig at han "bare" skulle have hjemmearbejdet repeteret og være mere grundig med at udføre Sportsværkstedets instruktioner, så var det meste godt igen, og han var meget glad fot at han var taget turen herover. Se den oprindelige video herunder. Han bad faktisk Mikkel om at sende en opfordrende videohilsen til den lige så lidende kone derhjemme, som svarede på SMS: "Jeg tør ikke, min mand siger at du trykker meget hårdt" (tilsat mange grinesmileyer), og det er jo sandt, omend ikke målet i sig selv.

Hans familie og venner har alle deltaget ivrigt i hans udvikling, omend en del er kede af at skulle køre så langt - men det er jo et valg mellem at have ondt i kroppen hver eneste dag i ugen, så længe som det nu har varet, og så at tage 6 timer ud af kalenderen, til en endagstur til Sportsværkstedet. (vi har også åbent i weekenden, hvis dét skulle være interessant for nogle derude)

Hvis du glemte videoen af Christopher som efter 15 minutter ikke længere havde ondt i lænden, så ser du den hér: www.facebook.com/sportsvaerksted/posts/1638842852959885

I går kom en fader med sin datter, begge har de været her i hine tider med hhv skulder og nakke, denne gang gjaldt det lænden, som gjorde ondt i 6 måneder - så det fjernede vi på en time. Der er mange andre interessante historier, men nu skal denne hér posteres, og så skal jeg lave noget mad til ungerne.

Læs "det vigtige" og bestil en tid til dig selv, på sportsvaerkstedet.dk/
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Jeg skal nok komme til Kolding Mikkel 😊 nu har Lasse jo også lovet en god frokost 😁

Martin Holm 👍😊

Heidi Hedegaard

Martin Lehmann Poulsen

Thomas Pedersen prøv her med din skulder

Jonas Sørensen det er her💪💪

Rikke Kristiansen

Mikkel kan noget ingen andre kan, vil helt sikkert anbefale ham. Det skader da ikke at prøve👍

Klaus Martin Bloch Jepsen

Kan varmt anbefale sportsværkstedet

Rene Andersen

Berit Tikjøb Fisker var det noget.

Mark Lindholm-clausen måske noget for dig?

Sus Frifeldt Riis

Jesper Rathcke, din skulder

Christina Christensen evt din dårlige rygge

Mette Høje Laursen....noger for dig?

Ja han er fantastisk

Maja Hvid Arensbach

Lars Baunsgaard- måske vi skal holde weekend med vores søde kærester i Kolding- og så lige give det her sted et skud med vores ynkelige kroppe 😳🤷🏽‍♀️

Rie Seliger Carlsen besøg måske

Charlotte W. Jensen

Gitte 😉

Lone Lykkebo Boie

Susanne Hansen

View more comments

Sabrina skrev en email for nogle uger siden: ”Jeg var lidt øm og fik ok mange blå mærker der hvor du har trykket, men har ikke haft smerter i foden som jeg har haft de sidste 2år er kun træt i den…” – ”Tusind tak for at du har fået mine smerter væk” og Dorthe skrev: ” Jeg havde ikke forventet at mine smerter bare lige helt forsvandt efter 1 time hos dig. Men det at ha fået mere bevægelighed, færre smerter er et kæmpe plus :-) Jeg har jo hoftedysplasi i begge hofter, og har kun fået opereret den ene hofte (højre) . Selvom jeg ikke tør sætte gang i operationen i venstre side, tror jeg snart beslutningen skal tages.” Hun skrev igen i går, en måned senere, at en alvorlig diskusprolaps stadig chikanerer voldsomt: ”Livet er stadig herligt og stadig tak til dig for at løsne op så jeg ku komme ned og binde sko og tørre Røv 😂😂🤪😘🤸‍♂️😓”

Og på falderebet skriver Kristian en anmeldelse på Ansigtsbogen: "Fuldstændig fantastisk mand, der ved hvad han snakker om og tager hensyn til en. Ingen tvivl om at jeg vil anbefale ham til hver en tid!" Tak for ordene. :-)

Bestil en tid via sportsvaerkstedet.dk/ så vi kan undersøge dig. (men læs "det vigtige" først)

Så har vi rundet 5000 likes og 5400 følgere.
Desværre ødelægges den gode stemning af at vi på nærværende medie, Ansigtsbogen (som er skrækslagen for at blive nævnt ved dens rigtige navn), for kun 4 måneder siden havde 155 anmeldelser, men i dag kun har 83 anmeldelser (trods 7 nye i den mellemliggende periode – som er synlige i skrivende stund) - et fald på 51 procent!

Ansigtsbogen har helt bogstaveligt slettet halvdelen af vores anmeldelser, på 4 måneder, og vores gennemsnit er faldet fra 4,7 til 4,4 (af 5 mulige) idet det tilsyneladende kun er de positive anmeldelser der er slettet - vi havde blot få negative, og adskillige af disse var fra folk som ikke engang har været klienter hér. Vores allerførste 1-stjernet anmeldelse (i år 2016) var sjovt nok fra en meget tilfreds klient som bare trykkede forkert.

Vi kan se at andre virksomheder lider under det samme, for hvis de på hjemmesiden eller i FB-posteringer har skrevet at de har X anmeldelser, viser anmeldelsessiden reelt Y: et langt lavere tal.
Ansigtsbogen skriver til os at det er "et kendt problem" men derudover har vi intet nyt hørt. Vi er stoppet med at bede om anbefalinger på Ansigtsbogen, og bruger nu kun Google til den slags.

(Der er en anden stor anmeldelseshjemmeside, men de er nogle djævelens røvere idet enhver kan anonymt oprette vores butik og anmelde os uden at vi har chance for at opdage det, eller for at indgå i reel dialog)

Det hele er endnu mere tragisk fordi vi i mange år havde forsøgt at koncentrere det hele netop på Ansigtsbogen. Sådan er det at være, eller gøre sig, afhængig af en teknologigigant.

Eftersøgningen efter en kompetent og grundig videoperson som passede ind i vores kriterier, gav desværre ikke noget resultat, så du må endnu affinde dig med flere grimme videoer fra vores hånd, men vi drømmer stadig om den rette.

Videoen viser en ung herre som havde ondt i lænden, men det fik vi hurtigt styr på - vi understreger at det ikke altid går så fantastisk. Men igen og igen bevises det af tidligere klienter at når man grundigt forbereder sig ved at læse vores hjemmeside, og vores udsendte emails, og efter behandlingen grundigt udfører vores instruktioner, så virker vores behandling.

Vi har ellers haft klienter i massevis over sommeren, og derfor efterfølgende brug for en ferie, men nu er alting tilbage til den vante gang. Aaahhh.
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Lone Maarup

Camila Lindholm Elbæk Larsen

Inga Mørk

Susanne Christensen skal du ik snart afsted🤔🤔👏🏻👏🏻

Sebastian Nissum Rolskov-Paulsen

Janni Kjærsgaard Nielsen dem her kan jeg varmt anbefalde❤️

Jørgen Winther

Brian Andersen Dahl

Louise Maria Andersen der skal jeg vist prøve 👌🏼

Claus Fisker det skal du prøve

Svend Thaysen det er det her jeg mente 😍

Hvad er prisen for et besøg

Camila Lindholm Elbæk Larsen prøv lige at nær læse dette

Mikkel er fantastisk

Jonas Andresen måske ham her

Rene Andersen

Lars Borre afsted

Sofie Pedersen

Ane-Mette Orluff nu hvor du nævnte sidst din gjorde ondt igen 😁

Jørgen Winther. Der er kun gode anmeldelser

View more comments

VI UNDSKYLDER OPRIGTIGT AT VI HAR FOR MANGE KUNDER idet at det jo faktisk er meningen at man skal kunne få en tid med få timers varsel. Og det kan ikke lade sig gøre i disse dage, idet vi er belagt til loftet med besøgende fra Næstved, Ålborg, Randers, Viborg, Korsør, Holstebro, Amager, Odense, Farum, Glostrup, Århus (med omegn) og naturligvis alle dejlige byer i midt- og Sønderjylland.

I skrivende stund er der 2 "førstehjælp", men dem anbefaler vi til erfarne Sportsværkstedsbrugere, idet de ikke indbefatter instruktion i hjemmehjælp. Søndag/mandag holder vi slapafogkølnedtid, så næste ledige dag er derfor først på tirsdag(!), idet kalenderen kun åbner tre dage frem - det er for at man som klient er sikker på at have ondt når man kommer til os.

Også på PR-området er vi lagt ned, med en stor og en lille video som venter på at blive klippet færdig, og vist til dig. Vi tør snart ikke, sådan som tingene står lige nu - men det er også synd at de bare ligger og keder sig i skuffen.

I dag blev en kvinde, meget modvilligt, slæbt herop fra Åbenrå af sin nabo (ex-klient for et år siden) - hun havde stadig ondt i lænden efter 10 kiropraktorbesøg som forsikringen havde betalt. 15 minutter senere havde hun ikke ondt i lænden, og smilet var ikke til at tørre af hende. En herre med kendt madbiks i Kolding fik god behandling for hænder, nakke og lænd, og spurgte om han måtte sende alle sine medarbejdere og betale regningen for dem..... det fik han naturligvis lov til. I går tog en kvinde (eks-klient for 3-4 dage siden) sin 80-årige mor med, til reperation af skuldrene - det gik godt. En kvinde fra Hjallerup ville have hjælp til sin skulder og nakke, og hendes medbragte mand, som i flere uger havde stavret omkring på krykker og ankelbeskytter, var med på en kigger. Lige lovligt noncholant behandlede Mikkel - for det er altid ham som prøver grænser af - kvinden, mens han kommanderede ordrer og bevægelser til manden, og da de gik, havde kvinden blød nakke og fri skulder, og manden havde fødder som naturen har skabt dem, og ankelbeskytter og krykkerne under armen.

Fotoet er af lidt tommelfingernussen på en særdeles ældre dame, som fik repareret fusserne. Jeg kan ikke huske detaljerne men hun var MEGET glad bagefter.
... Se restenSe mindre

VI UNDSKYLDER OPRIGTIGT AT VI HAR FOR MANGE KUNDER idet at det jo faktisk er meningen at man skal kunne få en tid med få timers varsel. Og det kan ikke lade sig gøre i disse dage, idet vi er belagt til loftet med besøgende fra Næstved, Ålborg, Randers, Viborg, Korsør, Holstebro, Amager, Odense, Farum, Glostrup, Århus (med omegn) og naturligvis alle dejlige byer i midt- og Sønderjylland.

I skrivende stund er der 2 førstehjælp, men dem anbefaler vi til erfarne Sportsværkstedsbrugere, idet de ikke indbefatter instruktion i hjemmehjælp. Søndag/mandag holder vi slapafogkølnedtid, så næste ledige dag er derfor først på tirsdag(!), idet kalenderen kun åbner tre dage frem - det er for at man som klient er sikker på at have ondt når man kommer til os. 

Også på PR-området er vi lagt ned, med en stor og en lille video som venter på at blive klippet færdig, og vist til dig. Vi tør snart ikke, sådan som tingene står lige nu - men det er også synd at de bare ligger og keder sig i skuffen.

I dag blev en kvinde, meget modvilligt, slæbt herop fra Åbenrå af sin nabo (ex-klient for et år siden) - hun havde stadig ondt i lænden efter 10 kiropraktorbesøg som forsikringen havde betalt. 15 minutter senere havde hun ikke ondt i lænden, og smilet var ikke til at tørre af hende. En herre med kendt madbiks i Kolding fik god behandling for hænder, nakke og lænd, og spurgte om han måtte sende alle sine medarbejdere og betale regningen for dem..... det fik han naturligvis lov til. I går tog en kvinde (eks-klient for 3-4 dage siden) sin 80-årige mor med, til reperation af skuldrene - det gik godt. En kvinde fra Hjallerup ville have hjælp til sin skulder og nakke, og hendes medbragte mand, som i flere uger havde stavret omkring på krykker og ankelbeskytter, var med på en kigger. Lige lovligt noncholant behandlede Mikkel - for det er altid ham som prøver grænser af - kvinden, mens han kommanderede ordrer og bevægelser til manden, og da de gik, havde kvinden blød nakke og fri skulder, og manden havde fødder som naturen har skabt dem, og ankelbeskytter og krykkerne under armen.

Fotoet er af lidt tommelfingernussen på en særdeles ældre dame, som fik repareret fusserne. Jeg kan ikke huske detaljerne men hun var MEGET glad bagefter.

Kommentér på Facebook

100 % jeg skal have bestilt en tid 😀😀

Se lige her Helle Højlund Thommesen,

Jane Laú

Rikke Ager 👍👍

De sidste to uger har været vanvittigt travle, og for ikke at ødelægge vores små bløde barnehænder har vi måtte begrænse antallet af åbne tider, som så er opsnappet som dug for solen.
Vores råd er at du holder øje med kalenderen efter aflyste tider, og ellers væbner dig med lidt tålmod.
I forvejen kan man hos os kun bestille 3 dage ud i fremtiden, hvilket er for at sikre at man ikke bestiller en tid når man har ondt i hovedet og derefter dukker op til behandling for hovedpine UDEN at have ondt i hovedet. (hvilket én af mandagens klienter faktisk gjorde)
I hvertfald tolv til femten personer har på 4 dage spurgt pr sms og chat hvorfor vi har lukket resten af året, idet de ingen ledige tider kunne se i vores kalender - vi har bestemt åbent alle dage, og nu ved du hvordan det hele hænger sammen.

Vi undskylder og håber at trykket aftager når sommerferien er ovre. Hvem havde troet at man skulle vente på færre klienter? Vi kan heller ikke "..bare ansætte nogle flere..", det har vi engang forsøgt og det gik ad helvede til.
Vores metode kræver dedikation at lære og udføre.

Kvinden på fotoet skriver at hendes ankel har det rigtig godt, omend lidt blå mærker. Vi undskylder.
... Se restenSe mindre

De sidste to uger har været vanvittigt travle, og for ikke at ødelægge vores små bløde barnehænder har vi måtte begrænse antallet af åbne tider, som så er opsnappet som dug for solen. 
Vores råd er at du holder øje med kalenderen efter aflyste tider, og ellers væbner dig med lidt tålmod. 
I forvejen kan man hos os kun bestille 3 dage ud i fremtiden, hvilket er for at sikre at man ikke bestiller en tid når man har ondt i hovedet og derefter dukker op til behandling for hovedpine UDEN at have ondt i hovedet. (hvilket én af mandagens klienter faktisk gjorde)
I hvertfald tolv til femten personer har på 4 dage spurgt pr sms og chat hvorfor vi har lukket resten af året, idet de ingen ledige tider kunne se i vores kalender - vi har bestemt åbent alle dage, og nu ved du hvordan det hele hænger sammen. 

Vi undskylder og håber at trykket aftager når sommerferien er ovre. Hvem havde troet at man skulle vente på færre klienter? Vi kan heller ikke ..bare ansætte nogle flere.., det har vi engang forsøgt og det gik ad helvede til. 
Vores metode kræver dedikation at lære og udføre.

Kvinden på fotoet skriver at hendes ankel har det rigtig godt, omend lidt blå mærker. Vi undskylder.

Lasse kom til os i Kolding fra Hårlev ved Køge, for sin skulder - det tog 20 minutter. Derefter fjernede vi på 40 minutter det som Rigshospitalet i 2,5 år har forsøgt at behandle som "nervebanebetændelse i hele kroppen"- så nu har den søde (og glade) mand følelsen og balancen tilbage i sine fødder, for første gang i ca. 5 år.

I dag var de ikke-lokale klienter fra Amager, Ribe og Silkeborg, alle kom udelukkende for at få behandling i Sportsværkstedet. I går kom de fra Holstebro, Røde Kro, midtfyn og de resterende tre var lokale. De havde det alle sammen meget bedre da de forlod biksen end da de kom, så det var turen værd. Én af dagens klienter havde fået 15 behandlinger uden effekt hos en fysioterapeut, men forlod Sportsværkstedet næsten helt fantastisk efter kun én eneste, og en anden havde ladet sin fysioterapeut overtale sig til 6 nyttesløse behandlinger, men var også langt bedre efter kun en eneste hér. Alle lærte de at behandle sig selv derhjemme, så de ikke behøver at bruge flere penge på den slags. (med mindre de skal have lidt hjælp-til-selvhjælpen, men det bestemmer de selv)

sportsvaerkstedet.dk - vi reparerer mennesker med (oftest) én behandling.
Vi tager ikke telefonen, vi tager ingen forsikringer, vi tager ikke fløjlshandsker på og vi tager ikke os selv højtideligt. Du gør en indsats med forarbejdet ved at læse det vigtige, du bestiller din egen aftale på hjemmesiden, du betaler selv for det, og du reparerer dig selv hver eneste dag, fremover, resten af dit liv. Punktum.

Se videoerne: bit.ly/2Bbyybe
Se ledige tider og bestil én: sportsvaerkstedet.dk
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Sune Schwartz kunne det ikke være et forsøg værd??

Han er fantastisk dygtig til det han laver og giver sig tid til at lytte og vise en hvad man skal. Kan kun anbefale stedet.❤💪

Hej sportsværkstedet/Mikkel 🤗 Har nu fulgt jer i lang tid herinde på fb og er henrykt over alle de fine resultater 👍💪 Vil det være en god idé at opsøge jer når jeg gennem lang tid har genoptrænet en skulder samt et knæ som lægerne via ultralyd har fundet betændelses tilstand i??? Går med en del smerter og går til zero ved den mindste overbelastning 😪😪 Krydser 🤞🤞🤞

Kim Andersen, var det ikke et forsøg værd??

Helene Christensen

Per Høxbro Bornhøft Fagerlund mon vi kan få mængderabat med alle vores skavanker?! 🙈🤣

Birgitte Ehmsen

Kirsten Amstrup

Majbritt Schmidt Du kunne da lige kig forbi her

Lone Riis Herling

Henrik Bank?

Irmgard Kolb

Kenneth !!!!!

Jasna Becic se her

Jesper Ladager

Hold da op Lasse, tænk hvis du kan få det bedre, jeg bliver rørt, når jeg tænker på alt det du har døjet, snublet osv. Dejligt at se. Pøj Pøj fremover.

Vildt😮😮😮

Jacques Woller Møller

Peter Karlson

Sådan 👍

Lasse Skou Møller har aldrig set dig stå på 1 ben uden at falde de sidste 6 år 😱 er målløs 😮😁😂😂😂👍

Ulla Jensen man får helt lyst

Sku da kun fake

Lene C Linde se her👍🏻

Aage Bertelsen

View more comments

Én gammel dame - midt i firserne - havde ondt ved gang og hældede venstreover. Efter, med fin succes, at have vist hvordan hun kunne behandle selve smerten og gå bedre, ville Mikkel forsøge at gøre en lille succes i højre knæ til en stor succes i venstre, for at rette op på hældningen. Men fordi den gamle dame blot svarede "Jeg kan godt tage det" og "Det skal vel gøre ondt før det bliver godt" på spørgsmålene om behandlingen var for hård, så blev den det desværre - hun var godt øm i en hel dag. Sørens. Dét tog vi naturligvis ikke penge for, for det var vi ikke stolte af.

To dage senere kom en gangstativkørende dame, OVER midt-i-firserne - med cirka samme udfordring: ondt ved gang og hældning mod venstre. Så Mikkel, som behandlede, var noget forsigtig og lidt nervøs. Denne gang endte det heldigvis uden kvaler - og nu ret op og ned - og hun kunne endda gå udenfor på gågaden og hente sin bortløbne hund, minus gangstativ, omend lidt nervøst.

sportsvaerkstedet.dk - vi reparerer mennesker med (oftest) én behandling. Du bestiller selv en tid på hjemmesiden, du betaler selv for det, og du reparerer dig selv hver eneste dag, fremover, resten af dit liv. Punktum.

I den forløbne uge har der især været en del ikke-sportsreparationer af gamle medborgere..... godt oppe i 80'erne! Sidste video så lidt sjov ud, med "SPORTSVÆRKSTEDET" i store bogstaver ovenpå fotoet af en gammel dame i blomsterkjole som bukkede lidt i benene. Historien bag navnet er at Mikkel, som ejer biksen, i begyndelsen boede ovenpå en typisk fysioterapi - du ved, dem som forsikringen eller lægen betaler, men hvor du skal komme 15 gange det næste halve år uanset om du får det bedre - og så hvordan det væltede ind og ud med gamle mennesker. Mikkel tænkte at der var flere penge i fritidsmotionisterne, som siddder på kontor og i foråret kaster sig ud på asfalten i korte bukser og en uge senere ender med ondt i knæet fordi de har gået for hårdt til den. Præcis som Mikkel selv har gjort engang. Derfor navnet: Sportsværkstedet.
Men bare et trekvart år senere kom der virkelig gang i biksen, fordi Mikkel allerede da var begyndt at udvikle den helt særlige metode, og opdagede at folk som ikke kunne hjælpes af fysioterapeuter, fik det bedre efter at have været i Sportsværkstedet! Og så begyndte en stille strøm af ikke-sportsfolk at trille ind - nogle gange med gangstativer, vanvittige smerter og opgivet af læger eller af sig selv. Og mange af dem - omend ikke alle, desværre - fik et bedre helbred.
I dag er Sportsværkstedets metoder blevet langt mere avancerede, så vi kan både hjælpe flere mennesker, hjælpe dem hurtigere mens de er hér, og give gode anvisninger i hvordan man holder problemerne væk i fremtiden.

Vi mangler ofte fotomodeller - så er behandlingen gratis, hvis vi må se dit smukke væsen på Youtube: læs detaljerne HÉR: bit.ly/fotomodelSPV og se tidligere eksempler på bit.ly/2Bbyybe

En dame var her om søndagen, og sendte datteren herned to dage senere. De har det begge godt i dag, efter ikke at have haft det godt i årevis. Moderen fik dog et par blå mærker, vi beklager. De koster ikke ekstra.

Folk kommer gerne langvejsfra til Sportsværkstedet i Kolding. Foruden "de lokale" (radius 20km), kan nævnes at i lørdags var den første klient fra Ålborg og den næste klient fra Als, og senere kom en klient fra nordfyn. Søndag kom de "ikke-lokale" klienter fra Odense, Lintrup, Gram og Fredericia (er Fredericia lokalt ift Kolding?) mandags var der ikke-lokale klienter fra Herning, Søndersø og Vojens, og i går (tirsdag) var de ikke-lokale fra København, fra Langeskov på østfyn, fra Horsens. Alle de nævnte dage var der også klienter fra Kolding og opland.

Videoen er en genudsendelse fordi vi er dovne - vi plejer at kunne reparere 7-8 ud af 10 skuldre.

sportsvaerkstedet.dk
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Kristina Skovgaard det her sted

Du kan et og andet, Mikkel. 💪👍

Dorthe Hornskov 😜

Stephanie Seiding har I været afsted ?

Har smerter lige over kanten af trædepude på hælen, der os giver smerter ved akillescenen, især ved løb. Kan af samme grund ikk løbe på asfalt. Er det noget du/i kender til og måske kan hjælpe med.. ?

Claus Knudsen se lige den her video

Linda-Lucia Kjær Bank

Karina Kirstine Madsen

Har en diskusprolaps i nakken. Kan i hjælpe med det.

Ketil Eidem Dragsbæk Raun

Min mand har fået en golf albue. Han har haft den i snart 1 år. Har været til behandling uden videre bedring. Kan du hjælpe og erfaring med resultat i sådan et tilfælde. Vh

Jeg har besøgt sportsværkstedet i forbindelse med en skør smerte i min skulder/ryg svært definebar nerve træls ting der gjorde slemt ondt dagligt i Ca 2 måneder uden bedring. Jeg gav værkstedet en chance med et kort besøg med det fantasiske resultat at smerten aftog samme dag. Kun massage og tryk de rigtige steder, intet fancy knæk og bræk. Der er 10 måneder siden mit besøg nu og jeg kan med stor lettelse sige problemet ikke vendt tilbage. Thumbs up herfra! ❤️

Stine Emilie Hansen Mads Laurits Hansen👀

Christian Tanghus - prøv at se her og læs kommentarerne 😊

Heino Sørensen

Lene Østergaard Nielsen skal vi afsted?

Brian Andersen Dahl

Det virker for godt til at være sandt. Men hvor kan jeg genkender at man for og vide de ikk kan se noget og alt er normalt. 2 år med smerter i begge arme og blevet opereret i den ene fordi den sov (gør begge). Nu starter den igen og sove og de ved ik hvad der galt. 😔.. Vis du vil prøve en som er total skadet i hele kroppen så kunne jeg godt være frisk. Ved ikk hvad jeg skal gør snart mod det her. 😭

Jeppe Schultz prøv lige ham her😊

Hvor ligger sportsværkstedet

Viggo Muldbjerg Andersen det skal du prøve❤️❤️

Forfodsfald - kan I behandle det?

Jan Larsen

Claus Bech

Maria Petersen

View more comments

Maja skrev på vores ansigtsbog: "Jeg var hos Mikkel i går (i Sportsværkstedet, Red.) og fik behandling i 1 1/2 time og da jeg fik derfra var jeg et nyt menneske 🤗 jeg har prøvet alt også fys af to omgange og de kunne ikke hjælpe mig så kæmpe tak til Mikkel er jeg smertefri efter 5 år og jeg kører gerne de 2 timer til Kolding hvis jeg får brug for det igen og ja behandlingen er jo ikke helt smertefri 😉😉 men tusind tak Mikkel du er guld vær at have for os der er opgivet og tak du er et herligt og behageligt menneske" Vi er bare glade hvis du er det, Maja.

Videoen er fra i lørdags, vi har dog ikke hørt hvorledes det siden er gået.... bogstaveligt talt! Vi burde have lagt den online tidligere, men der har været meget andet at se til... bl.a. andet følgende:

En kvinde fik en times hjælp til et ben som i årevis havde gjort ondt, og to dage senere bragte hun sin søster, som fik cirka samme tur - heldigvis med stor succes.
Ikke mindre end 2 kvinder havde i den forløbne uge medbragt deres ægtemænd, mens de selv fik en særdeles tiltrængt overhaling, på deres bryllupsdag! (henholdsvis 25 og 35 år eller noget deromkring) Således fik de reddet denne vigtige dag.

Se videoerne: bit.ly/2Bbyybe
Se ledige tider og bestil én: bit.ly/2C7127A

Og én kvinde kom med sin kæreste, som var rusten i overdelen. Mens Mikkel fra Sportsværkstedet reparerede, fortalte hun at begge døtre har været hér, heraf den ene en nytårsaften - hvilket sikrede at hun fik en god fest alligevel.
(Mikkel fortæller dog til mig at han husker adskillige klienter både juleaftener og nytårsaftener (-sdage) som han kunne og ikke kunne hjælpe... så der har været glæde med, og uden, skår)

En kvinde bragte sine to store børn til behandling, og et par stykker var kørt til Kolding fra Norddjurs og Randers-området - og som altid også fra Tønder og Midtfyn. Det var heldigvis den lange tur værd, omend én herre skulle have lidt hjælp, en lille uge efter hans første besøg, til at få hjemmearbejdet helt på plads. To klienter fik det på ingen måde bedre mens de var her.... om det er vores uduelighed eller om klienterne ( i hvert fald den ene) havde kørt sig selv ud på afgrundens rand hvorfra der kun er fuld ro som medicin, vides ikke. Naturligvis tager vi kun penge hvis man har det markant bedre når man går ud ad døren.

En ung kvinde - jeg er usikker på om jeg må bringes hendes navn, så vi kalder hende S, skrev en email fire dage efter sin eneste behandling: "Det går ganske udemærket med hjemmetræningen.
Er stadig øm de forskellig steder men døjer ikke med stivhed eller hovdepine længere" Så det er godt så.

sportsvaerkstedet.dk/
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Majbrit Busborg tror du ikke at du skulle prøve dem her og se om de kan gøre noget?

Annette Jensen noget for dig ?

Lene C Linde👍🏻

Kristina Bolt Mikkelsen

Stephanie Seiding

Lisette Brandt måske noget for din nakke 🙏🙏😊

Olav Schellerup se nu at komme afsted med dig

Trine Bladt se lige her, mon det ville kunne hjælpe dig 🤩

Lone Hansen kom nu afsted

Annemette Saandvig Christensen

Emil Raeder kom afsted så vi kan få dig kamp klar.😄

Dorthe Hornskov 😜

Lotte Jessen

Christian Skrydstrup du vil blive smertefri efter en time her

Christine

View more comments

Mads Erichsen anbefaler IKKE Sportsværkstedet, selvom han aldrig har været klient hér, idet hans gentagne spørgsmål om hvordan han på én eller anden måde kunne lade sin forsikring betale for behandlingen hér, ikke blev besvaret så "professionelt" som han forventede.

I Sportsværkstedet vil vi helst bruge vores tid på folk med ben i næsen, som selv gider at gøre en indsats og tage en risiko, det er faktisk vigtigt for at man får noget ud af vores behandling. Og selvom man selv skal betale hér, så er mange af vores klienter også folk uden mange penge, som bare tager chancen, læser instruktionerne og bestiller en tid - vi skal nok hjælpe dem/dig med at spare penge, også i det lange løb.

(Videoen er fraklip fra DENNE video: "Mange års ondt i hoften næsten væk på EN behandling" - www.facebook.com/sportsvaerksted/videos/562242941150300/ - og du finder Mads Erichsens anti-befaling i vores anmeldelser (klik fanebladet "seneste") på www.facebook.com/sportsvaerksted/reviews

Mennesker der henvender sig til os og påstår at de agter, eller ikke agter, at købe noget i butikken, og bliver børnefornærmede fordi vi helst ikke taler i telefon, eller fordi vi har autosvar på telefon og chat, eller fordi vi ikke bruger kræfter på at være høflige og ærbødige, sådanne mennesker skal fise over til nogle af de MANGE forsikringstilkoblede og sekretærbemandede fysioterapeuter og kiropraktorer som der findes derude. Dér bruger man gerne oceaner af tid på den slags pattebørnspjat - for at indfange klienten i 6-8-10 nyttesløse behandlinger. Hos os når man aldrig længere end den første nyttesløse, vi erkender det nemlig altid med det samme, hvis vi ikke kan hjælpe.
VÆLG SPORTSVÆRKSTEDET FORDI DU TROR AT VI KAN HJÆLPE DIG....ikke fordi du vil have blid, venlig, gratis behandling - eller tales "professionelt" til.

Fra klienter, som for nyligt faktisk HAR været i Sportsværkstedet, kan vi gengive følgende.... bemærk at ingen af dem blev tiltalt professionelt, men derimod med bandeord, sort humor, afbrydelser, høje udråb, upassende benævnelser for kropsdele, og meget andet som man helt sikkert kan finde forkasteligt.
Rene - bit.ly/3eUpmuo - skrev: "Knald dygtig gut! Har gået med smerter i lænden og knæet i flere måneder og har ikke kunnet løbe, hvilket har påvirket humøret. ÉN behandling og jeg har fået mere ud af det her end 15 gange ved kiropraktor 💪🏻💪🏻👏"

"Jeg fik den store behandling og i guder hvor blev jeg strukket igennem. Men en rigtig god oplevelse fik hjemmearbejde og det virker . Var ude og spille golf lørdag før behandling kunne jeg knap gå 9 huller men 2x9huller blev det til imponerende. Kan varmt anbefale Sportsværkstedet" (Helge, på Sportsværkstedets Google side: business.google.com/reviews/l/13504707467433833993 )

Merethe skrev en email, efter sin eneste behandling for stiv fod og ankel samt daglig hovedpine: "Problemerne blev taget meget seriøse og vi fik en virkelig god forklaring på,hvordan tingene hører sammen Og fik vist rigtige gode øvelser.Øvelser som jeg gennem alle mine år med problemerne aldrig er blevet opfordret til at lave. Så stor tak" og "Følte os virkelig godt modtaget og at der blev lyttet. Behandling gjorde ondt,men blev positiv opfordret til at sige fra,hvis mit limit var nået.Og for den person jeg er, gjorde det mig rigtig godt at det hele foregik med humor. Dejligt Anbefaler gerne Sportsværkstedet" (Tak Merethe, vi anbefaler også dig! Tak for at vi må vise dine ord til om verdenen.)

Henrik skrev en ansigtsbog-anmeldelse: bit.ly/2Bp80Yk "var i lørdags til behandling med mit knæ det er ikke så meget at sige andet end smertefri dejligt så kan kun anbefales til andre"

Knud skrev også via ansigtebogen: "Tak for hjælp det går rigtig godt. det hjalp hel fantatisk. nakke smerterne er borde som duk for solen." Så er det ud at dreje hovedet efter de flotte biler og gamle damer - eller omvendt!

Annalise skrev også en mail: "Et styks god løbetur på 6km gennemført med gode ben. Jeg kan ikke sige, det er væk som i væk, men venstre bagben/balle kunne jeg kun ane "smerten", højre ben spændte kun ganske lidt i kort tid. Derimod drillede min højre fod lidt på siden, men så lavede jeg øvelserne igen (med lidt ekstra koncentration på højre fod) og det hjalp." og "Jeg plejer jo at ha ondt resten af dagen og aften efter løb - der er ingenting nu, og jeg skal nok lige skrive i aften eller i morgen, hvordan resten af dagen forløber. Foreløbig er jeg meget optimistisk 👍👍👍😉" Senere skrev hun at det stadig går godt, og har givet tilladelse til at du nu læser hendes ord.

Og især Katrines ord - bit.ly/3gmcDAX - smeltede øjeblikkeligt det stenhårde mekanikerhjerte hér - én ting er at reparere mennesker som derfor bliver glade, men bedre er det når de, som Katrine, lægger mærke til, og sætter pris på, indsatsen og detaljerne bag: "Jeg har været ved Mikkel af et par omgange. En mere empatisk, dygtig og kompetent mand skal man lede længe efter.
Spørgsmål som “er det bedre nu?” Bliver stillet efter næsten hvert tryk, skub eller stræk og hvis der ikke er ændring stopper han ikke før tingene er bedre - men Mikkel er heller ikke bleg for at sige hvis der er noget han ikke ved eller ikke kan fikse.
Der er ærlighed og lysten til at hjælpe over hele linjen.
Sportsværkstedet får mine varmeste anbefaler, også hvis du ikke er særlig sporty, men døjer med generelt ondt. Heller ikke selvom du “altid” har haft ondt og ikke tænker det blir’ bedre - Mikkel kan med 90% sikkerhed lindre dine smerter!"
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Susanne Lausten måske du skulle prøve her

💪💪💪

Jeg bryder mig ikke om den måde du sviner fysioterapeut faget til. Når det er sagt, respekterer jeg dine behandlingsmetoder ligesom du respekterer mine. At skære alle over en kamp er nyttesløst i denne verden og uanset hvor dygtig din praksis er skal du acceptere at Danmark er udformet som det. Fysioterapeuter støder eller kritiserer heller ikke dig. Punktum.

Haha, hold da op. Min dårlige anmeldelse må virkelig gå dig på😂 Nej jeg har aldrig været kunde hos dig, så langt nåede jeg aldrig. To spørgsmål skulle der til før du blev “træls”. Det sidste var om du var godkendt/registreret behandler, og det fik åbenbart bægeret til at flyde over. Jeg er ikke gratist, men at bruge penge på noget som jeg kan få gratis (betalt af min forsikring) et andet sted er ikke særlig fornuftigt hvis du spørger mig. Jeg er ikke i tvivl om at dine kunder er glade for at komme hos dig, det kan jeg jo læse mig til. Jeg havde set frem til selv at blive en af dem. Men kan du ikke svare ordentligt på to relevante spørgsmål uden at blive en mavesur lille mand, så gider jeg ikke at spilde min tid på dig. Held og lykke med din alternative forretningsmodel. 👍🏼

Vi har forskellig mening om hvem der er "træls" og "mavesur", jeg havde jo helst holdt debatten i privat forum, men det valgte du at det ikke skulle være. I den pågældende stund var jeg kommet træt hjem efter behandling af 7 klienter, og optaget af at rådgive en tidligere klient over SMS, snakke med familien samt planlægge de næste dage i kalenderen - UDOVER at svare din henvendelse selvom jeg kunnet lade autosvaret stå. (ses i dine screenshots i "anmeldelsen") Men "professionalisme" var vigtig for dig, og at fortælle det til mine fremtidige kunder, var også vigtig for dig. Du kan nok godt forstå hvad en "dårlig anmeldelse" betyder for enhver butik, så naturligvis kan jeg ikke lade det stå uimodsagt - da både din "anmeldelse" og efterfølgende kommentar er særdeles negativ - selvom du nu ovenfor med en overlegen tone slår det hen som spas og sjov - så består min oprindelige opfattelse af dig desværre stadig. Mikkel / Sportsværkstedet

Jeg var hos Mikkel i går og fik behandling i 1 1/2 time og da jeg fik derfra var jeg et nyt menneske 🤗 jeg har prøvet alt også fys af to omgange og de kunne ikke hjælpe mig så kæmpe tak til Mikkel er jeg smertefri efter 5 år og jeg kører gerne de 2 timer til Kolding hvis jeg får brug for det igen og ja behandlingen er jo ikke helt smertefri 😉😉 men tusind tak Mikkel du er guld vær at have for os der er opgivet og tak du er et herligt og behageligt menneske 🤗😊

Susanne Christensen måske du skulle prøve her. Det ku jo være de ku hjælpe dig, så du kan danse igen👏🏻👏🏻😁

Mathilde Bramming Mogensen - Var det noget at prøve 😉

View more comments

"Har prøvet stort set alt og betalt en mindre formue for forskellige behandlinger uden længerevarende eller overbevisende effekt. Og så skulle der bare en enkelt behandling til." "Når man har haft ondt i 12 år så er det helt fantastisk nu at kunne bevæge sig uden smerter." - læs Vibeke og de andre eks-klienters anmeldelser på bit.ly/2B9ZOXq (klik "seneste")

Efter et par meget travle uger fulgte et par feriedage og tirsdag kører reparationsfabrikken igen. Et par klienter som var her for 2 år siden vendte retur, og vi kunne hjælpe dem ENDNU BEDRE END DENGANG, fordi metoderne er opdaterede, de fik faktisk en anden oplevelse end de huskede. Sidste video med smeden som fik ordnet skulder og nakke, fik en masse klienter med skulderproblelmer til at henvende sig. Nogle af dem fik livsændrende oplevelser, to eller tre kunne vi desværre ikke hjælpe.... men såen er'ed.

Se anmeldelserne på bit.ly/2B9ZOXq og se videoerne: bit.ly/2Bbyybe

Derudover et sammensurium af unge mødre der bærer de små poder, selvstændige håndværkere, kontorarbejdere i alskens afskygninger, en masse mænd med terræncykling til fælles, en flok århusianere og et par unge sportskvinder med tossede ben. Og niudafti af dem kan nu igen bruge kropsdelene som de selv og naturen intenderede. Gudsketakoglovfordetda.

KOLDING, ÅBENT ALLE DAGE, OGSÅ AFTEN, WEEKEND & FERIER (når vi ikke lige finder på at lave ferie)
(men bestil tid på sportsvaerkstedet.dk )
Se anmeldelserne på bit.ly/2B9ZOXq og se videoerne: bit.ly/2Bbyybe
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Mette-Marie Millek Knigge

Jeg har flere gange prøvet at bestille en tid men kommer ikke ind - der sker ikke noget 🤔 gør jeg noget forkert?

Ann Wanda Noomi Rode Helle Mærsk Sigaard måske de ku hjælpe os

Jeg kan sige han er super god til hans arb

Mads Thinggaard Kristensen

Susanne Bennedsen

Dan Marc Petersen

Claus Worch måske det er noget???

Hvad er telefonnummer hvis man skal bestille en tid

Anne Bølling Andrés 🤔

Anders Wolff Koldkjær Sørensen

Mia Jørgensen 🙈

Hanne Og Marius Lykou

Morten Madsen

Birte Nielsen

Emilie

Heidi Krogh Andreassen tror du skal prøve ham her 🙂

Heidi Gottenborg

Tina Rasmussen

Majbrit Bloch 😳

Se her Lis Kristiansen

Anette Fåborg

Olav Schellerup

Lars Nygaard Brink

Dennis Nielsen

View more comments

Videoen viser en "bodycombat"instruktør som fik at vide at skulderen ville være itu i 3 mdr og evt havde gigt - 10 minutter i Sportsværkstedet, viste at begge dele var løgn. I går, på vej hjem fra 'værkstedet, mødte Mikkel tilfældigvis en ung humpende kvinde, som i 2 år havde haft stærkt ondt i knæet, lægen mente sammengroning i menisken og ville operere. Mikkel overtalte hende til at gå med tilbage i biksen, og 45 minutter senere kunne hun gå helt uden smerter! Så nu kan hun endelig snart begynde at arbejde som håndværker igen. Vi kan ikke bevise denne sidste anekdote, for hun lovede at skrive en anmeldelse, og den imødeser vi med spænding.
Og her til morges fik en kvinde nede fra grænsen først fjernet eftervirkningerne af et alvorligt trafikuheld, som 6 besøg hos fysioterapeut ikke havde afhjulpet, og derefter vist hvordan hun kan holde det væk i fremtiden. Både hendes mand og en bekendt har vi tidligere behandlet, lige så kvikt. De gode historier uagtet, så er det dog stadig cirka hver tolvte klient som vi ikke kan hjælpe - det erkender vi altid så tidligt som muligt, så du ikke spilder tid og penge.

Hos os skal man selv betale - forsikringerne og sygesikringen og arbejdsgiverne gider ikke have noget med os at gøre - til gengæld tager det ikke 6-8-10 behandlinger over 3 måneder som normalt i branchen, vores klienter behøver kun 1-2 stk, fordi vores fundament for at behandle kroppen, er så radikalt anderledes.
Du kan selv regne ud hvad der er billigst i længden og mest effektivt.

Flere anekdoter, omend fortalt af hovedpersonerne selv, på vores anmeldelsesside: bit.ly/2B9ZOXq (klik fanebladet "seneste") og se flere videoer på bit.ly/2Bbyybe

sportsvaerkstedet.dk/
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Anne-Birgit Fischer prøv at læse, hvad han skriver her. Gå også ind og læs anmeldelserne ❤️🤞

Annette Petersen

Nu har jeg simpelthen booket en tid i aften 👍👍👍

Majbrit Busborg

Anne Marie Kjær-Pedersen

Kan helt klart anbefale Mikkel han kan sq nogle triks 😃👍

Gitte Skriver kom lige til at tænke på dig og din nakke 🥰

Mikkel kan helt klar noget. Han har flere gange hjulpet mig, når jeg har været faldet af hesten. Men det kræver at man gør sit” hjemmearbejde/træning for at det bliver helt godt. Jeg kan varmt anbefale sportsværkstedet. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Johanne😉

Berith Bøge

Anita Bech Madsen til armen og skulderen🤷‍♀️🙂

Kenneth Kallehauge McFarlane Jelstrøm tjek lige ham her.😱

Hvor bor i henne. Her fra Odense

Jacob Frederiksen 🤔

Jane-Marie Hauschultz Hansen til din mor ? Marius Hansen se her.

Solveig Krystad Rasmussen prøve ham

Carsten Mols Poulsen måske han kan hjælpe dig 😄

Sandra Garbers Vinberg

Amalie Tubæk var det noget for dig ?

Lilian måske det var noget

Jane Bangsgaard Nielsen

Tina Steen Nissen se lige her😊🤔

Esther Meldgård måske det var værd at prøve🙂

Mikkel er vanvittigt dygtig kan klart anbefales

Jeanette Choon Pedersen måske de kan hjælpe dig ? 🤔

View more comments

Af spændende historier fra ugen der gik, kan vi fortælle om kvinden med diagnosen fibromyalgi, som efter 25 minutter ikke længere havde ondt og uro i det ene ben, og yderligere 15 minutter heller ikke i det andet ben - og således ikke længere såkaldt "fibromyalgi". Dét er grunden til at vi ALTID vil have at man kommer ned til os, så vi kan undersøge - vores måde at se kroppen på er så radikalt anderledes fra det etablerede sundhedsvæsen.

Læs de mange anmeldelser på vores Facebookside: bit.ly/2B9ZOXq
Se videoer af behandlingerne i Kolding: bit.ly/2Bbyybe

Må vi filme behandlingen og vise den til verdenen, så koster den nul kroner. Læs hvordan, på bit.ly/fotomodelSPV

Én yngre herre kom for hjælp til et knæ som hele tiden gør ondt at gå på, selv efter en håndfuld operationer, og - efter eget udsagn - MANGE TUSINDE KRONER til fysioterapeuter og lignende, uden stor forskel. Var nu på reelt skånejob hos sin forstående chef, men savnede grusomt sin metier, og at kunne løfte rundt på de små, derhjemme.
Efter en time i Sportsværkstedet, har han nu ikke længere ondt i sit knæ!
Vi så nemligt hurtigt at det slet ikke var knæet, som var problemet.

En pensionist med gåpå-mod, kom med knæet, fordi vi for et år siden havde repareret hans dansende barnebarn, som den dag i dag stadig er glad. Bedrefar forlod os også meget glad. Et par gamle klienter har vendt retur, for hjælp til skader efter fald fra heste, genopsprungen hovedpine og andet. Én af disse, som vi tidligere har hjulpet med succes for over et år siden, kunne vi denne gang ikke hjælpe med en stiv nakke, desværre. Det samme gjaldt en herre i går, søndag, hvis skulder var så medtaget at 20 minutters førstehjælp kun gav en meget lille forskel. Så vi tog ikke penge af ham, men sendte ham hjem med specifikke instruktioner til at - teoretisk - hjælpe sig selv over de næste dage, idet denne vejledning i forige uge hjalp mindst én svært ramt kvinde med virkelig træls skulder til at blive meget mere mobil. Den pågældende herres søn, kunne vi til gengæld godt hjælpe, og han har nu, for første gang i årevis, ikke længere ondt i overkroppen og kan selv mindske sin hovedpine.

Anmeldelser på bit.ly/2B9ZOXq
Videoer på bit.ly/2Bbyybe

Hvis du har læst "det vigtige", så kan du bestille en tid til behandling, lige hér: bit.ly/2TSk2A9.

En ansat fra et supermarked fik hjælp til sin migræne - iklædt arbejdsuniform - og vist hvordan hun kan holde det væk derhjemme. Da hun fik vand at drikke, bemærkede hun med det samme at flasken var fra et konkurrerende supermarked og hun kommenterede for sjov at DET kunne vi ikke gøre imod hende. Det er god sportsværkstedshumor. I visse tilfælde, når klienten skal udføre noget som varer et par minutter, siger Mikkel for sjov at han lige går i et navngivet lokalt supermarked imens - af hvilke vi har flere i nærheden - og det er sket af han ved fejl har fortalt den vittighed til en klient som arbejder for et konkurrerende supermarked. Dét kommenteres naturligvis, hvorefter vi griner. Vi griner faktisk meget, i det lille lokale. Indimellem alt prusten, og blodet der sprænger, ederne der flyver, og tårerne der triller. Sådan, da.

REPARÉR DG SELV FOR HOVEDPINE, med Sportsværkstedets metode: læs mere om filmen, og købe den hér: (28min, 209 kr) sportsvaerkstedet.selz.com/…/reparer-dig-selv-hoved…

sportsvaerkstedet.dk/
Læs de mange anmeldelser på vores Facebookside: bit.ly/2B9ZOXq
Se videoer af behandlingerne i Kolding: bit.ly/2Bbyybe
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Elly Møller Lauritsen

Marlene Sandholdt

Dorthe måske et forsøg værd? 🤷🏼‍♂️

Bjørn Jensen

Tommy Hansen - var det ikke noget til os med skavanker 😂💪🏻

Se her Claus Skov Larsen

Morten Lind Støhs

Måske det kan være værd at prøve ..

Anja Petersen prøv lige at se og læs den her

Dorthe Habekost 🌺

Stine - sys du sku prøve de herre her!! Tænk hvis de ku hjælpe dig ⭐️

View more comments

Der har været rigeligt gang i biksen, mange glade mennesker, men vi kunne godt bruge en ny fotomodel - og ja: du er smuk nok! - Læs her: bit.ly/fotomodelSPV - behandlingen er til gengæld gratis.

En dame skrev på mail i går og i morges(!), at siden besøget i mandags, er det gået tydeligt fremad med hoften - og det er efter at hun nær havde givet helt op, i frustration.

En herre kom først til en "førstehjælp" i tirsdags, men havde i den grad brug for mere end dét - så det fik han i dag: et par vigtige fif til at bøje og bukke på den helt rigtige måde, hvorefter langt de fleste smerter fortog sig bemærkelsesværdigt. Og så lige nogle ordenlige sko, som punktum. Det er derfor vi helst vil have at folk bestiller "den grundige", vær hellere på den sikre side.

I forgårs behandlede vi en herre med dårlig skulder - det var det lette - men hans største problem i hoften, kunne vi dæleme ikke mindske på nogen som helst måde. Så han skulle ikke betale. Vi er sådan. Vi siger og skriver det ikke - længere - for det giver altid problemer, men det er bare det rigtige at gøre.

En dame kom i går, også med dårlig skulder, men der var der gode tegn på forbedringer - så må vi se om hun kan "afruste" sig selv noget mere, med de tips som vi gav. Ellers skriver hun forhåbentligt meget snart, så vi kan inde på noget andet.

Anmeldelser på bit.ly/2B9ZOXq
Videoer af behandlingerne på bit.ly/2Bbyybe

Gammelt foto, fordi..... ny fotomodel, du ved. Triathlon i Herning, 2018.
... Se restenSe mindre

Der har været rigeligt gang i biksen, mange glade mennesker, men vi kunne godt bruge en ny fotomodel - og ja: du er smuk nok! - Læs her: http://bit.ly/fotomodelSPV - behandlingen er til gengæld gratis.

En dame skrev på mail i går og i morges(!), at siden besøget i mandags, er det gået tydeligt fremad med hoften - og det er efter at hun nær havde givet helt op, i frustration. 

En herre kom først til en førstehjælp i tirsdags, men havde i den grad brug for mere end dét - så det fik han i dag: et par vigtige fif til at bøje og bukke på den helt rigtige måde, hvorefter langt de fleste smerter fortog sig bemærkelsesværdigt. Og så lige nogle ordenlige sko, som punktum. Det er derfor vi helst vil have at folk bestiller den grundige, vær hellere på den sikre side.

 I forgårs behandlede vi en herre med dårlig skulder - det var det lette - men hans største problem i hoften, kunne vi dæleme ikke mindske på nogen som helst måde. Så han skulle ikke betale. Vi er sådan. Vi siger og skriver det ikke - længere - for det giver altid problemer, men det er bare det rigtige at gøre. 

En dame kom i går, også med dårlig skulder, men der var der gode tegn på forbedringer - så må vi se om hun kan afruste sig selv noget mere, med de tips som vi gav. Ellers skriver hun forhåbentligt meget snart, så vi kan inde på noget andet. 

Anmeldelser på https://bit.ly/2B9ZOXq
Videoer af behandlingerne på https://bit.ly/2Bbyybe

Gammelt foto, fordi..... ny fotomodel, du ved. Triathlon i Herning, 2018.

Kommentér på Facebook

Ja jeg burde nok komme forbi med min skulder

Åbent igen, og rart at bruge hænderne til andet end at fylde lommerne ud.En dame var bange for at knæet var helt i udu, lægerne havde allerede fundet den skarpe kniv frem da 2 måneders fys-træning ingen forskel gjorde. Blot en times udretning i 'værkstedet, gjorde knæ og ben smertefrie og særdeles brugbare igen.

Om aftenen kom en ydmygt høflig herre, hvis øvre højre legeme og den ganske sjæl var blevet skuffet af de etablerede behandlere i mange år, og sidst af en alternativ behandler, som havde sat hans knæ ud af normal funktion. Meget forundret og lettet var han, da han forlod os som tæt-på-fantastisk, 70 minutter senere. Vi har intet nyt hørt fra de nævnte, men alle klienter opfordres til at give os nyheder, da vi på denne måde kan hjælpe, såfremt der er skår tilbage i glæden.

Der er adskillige andre spændende historier, men jeg skal lige ud og rydde op i skuret, så de får vente. Det må skuret ikke.

Så, nu er jeg tilbage. En herre fik hjælp til stiv nakke, og var rimelig tilfreds men ønskede dog at Sportsværkstedet var lidt billigere. Vi svarede, præcis som vi plejer at gøre det, at hvis han/man udfører hjemmearbejdet så grundigt og ofte som instrueret, da får man klart det bedste resultat. DERFOR behøver man kun ét enkelt besøg i Sportsværkstedet, omend en del vælger endnu et besøg hvor de får hjælp til at udføre hjemmearbejdet korrekt. Flere besøg er sjældent relevant - og dét er uhørt i sundhedsbranchen.

Du kan blive behandlet gratis, hvis vi må filme det og vise til omverdenen, men læs detaljerne her: bit.ly/fotomodelSPV

Anmeldelser på bit.ly/2B9ZOXq

Videoer af behandlingerne på bit.ly/2Bbyybe
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

💪👌

Heidie Marloth

J-Lo Joye måske du skal prøve dem 😊

Imponerende som du kan skrive Mikkel - Håber du har det godt, trods Corona 😊

OPDATERING: Filmen er taget ned, da regnskabsadministrationen i forhold til fortjenesten for hvert salg var for lille. Når vi finder en bedre og automatiseret løsning, lægger vi den nok op igen. Beklager.

===============================

LÆR AT FJERNE DIN HOVEDPINE (28min, 209 kr)
Når du ikke kan komme til os, må vi komme til dig - så vi har lavet en instruktionsfilm, som lærer dig at mindske eller fjerne din hovedpine, derhjemme. (også migræne og spændinger i nakken)

Lena var den første til at se filmen: "Jeg har testet Mikkels nye hovedpine-selvhjælps-video, og det er et hit. Har ikke tidligere set hverken sportsværkstedet eller Mikkel. Jeg har ikke længere hovedpine..." Og det var lige så snart at hun var færdig med at se filmen. Læs resten af Lenas ord på bit.ly/2B9ZOXq

Du kan læse mere om filmen, og købe den hér: (28min, 209 kr) sportsvaerkstedet.selz.com/item/reparer-dig-selv-hovedpine

NYTTIGE LINKS:
sportsvaerkstedet.dk/
www.facebook.com/sportsvaerks...
Læs de mange anmeldelser på vores Facebookside: bit.ly/2B9ZOXq
Se videoer af behandlingerne i Kolding: bit.ly/2Bbyybe
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Lene Toft tjek 🤗✌🏾

Manuela Knudsen

Zandra Henriette Kristensen

Lise-Lotte M. Kristiansen, Aimei Tan 🤩🤩

Simone Bang Egelund Jensen

Mikkel is AMAZING; highly recommended.

Micki Mortensen

Lajla Clausen

Freja E Rasmussen

Henrik Marcussen

Henriette Pedersen

Belinda Andersen , Sanne Toft Henriksen og Charlotte Sigersted Jacobsen

Bjørn Steen Jensen

Linda Jørgensen

Susanne Siem Frandsen

Rasmus Sonnichsen

Caroline, Gert

Gitte Mathiesen Reisberg

Jimmi Jørgensen

Charlotte Lykke Nielsen hva siger du til den her

Stine EO 😁

Liva Olsen kan du tagge Iben ? 😘

Gitte Kyed Leonhard

Louise Jensen

Jonna ❤️

View more comments

Nyeste "fotomodel" fanget i et glædeligt øjeblik: fik du set videoen? www.youtube.com/watch?v=ppsqJFuoj3A ... Se restenSe mindre

Nyeste fotomodel fanget i et glædeligt øjeblik: fik du set videoen? https://www.youtube.com/watch?v=ppsqJFuoj3A

Rikke fortæller: "Min egen læge gav mig en skinne og sendte mig hjem, sidste år da jeg kom med et ubrugeligt håndled.
Mikkel behandlede musklerne og gav mig øvelser til selvhjælp. Sidste år var mit håndled som nyt da jeg gik derfra!!
Denne gang er min tilstand nok lidt værre (...når man ikke lytter til sin krop!!) men behandlingen har hjulpet godt - så skal jeg bare lige give min arm nogle dage uden belastning. Og godt med øvelser!!!
Tak fra en glad Rikke"
Selvtak herfra, Rikke. Ja, tag lige et par stille-dage, og så lad denne gang være en forskrækkelse, så det ikke går så galt igen - du skulle jo gerne bruge dine hænder en 3-4 år endnu - eller mere. ;-)

En herre kom i dag med ondt i ryggen, men det virkelige problem var et ben (halvandet, faktisk) som hele livet har været stift som beton, og gjort det umuligt at stå på hele foden, endsige og bevæge sig som såkaldte "normale" mennesker. Så han blev meget overrasket over at vi kun behævede at bruge 3 minutter på rygsmerterne, men at han efter 47 minutter kunne stå rimeligvis på flade fødder med en oprejst holdning - i hans verden nær magi. Ikke mindst fordi behandleren Mikkel havde gjort og fortalt det stik modsatte af hvad lægerne har fortalt og rådgivet.

Videoen er med en ung kvinde, som over 5 år har fået forskellige domme (rygsøjlegigt, skoliose, lige nakkehvirvler) af de kloge mennesker, men heller aldrig har fået det bedre. Så vi brugte 2 timer i ét hug, og her 5,5 dage senere, har hun det stadig temmeligt fantastisk, omend ikke som nyfødt.

Anmeldelser på bit.ly/2B9ZOXq
Videoer på bit.ly/2Bbyybe
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Lars Pedersen du skal altså have en tur hos Mikkel. Er ret sikker på at han kan gøre magiske ting ved din ryg

Har været der—- det virket 👍👍👍

Se her Elise..måske du skal prøve ham her. 🥰 Elise Thomsen

Flemming Sørensen

Ulla måske du skal prøve dettte🤔

Rikke Grønkjær Jensen

Jacob Steensbeck-Vest måske de kan gøre ved din ankel? 🤔

Peter Karlson

Dorte Good

View more comments

Videoen er mestendels den afsluttende del af en 2 timers behandling for skæv ryg, og konstante smerter. Den store del kommer når vi har nosset os sammen til at redigere den, men jeg kan fortælle at pigen i videoen stadig er virkelig glad, her på tredjedagen.
Hun fik denne behandling, og flere hvis det behøves, ganske gratis - du kan læse hvordan, på bit.ly/fotomodelSPV

Efter 2 år sletter vi folks data, ud fra devisen at hvis vi ikke har hørt fra folk i så lang tid, så har folk nok ikke lyst til os. Men de sidste par måneder har vi faktisk oplevet, mere end bare en håndfuld gange, at klienter som "ser nye ud" erklærer at de da bestemt har været her før, blot for mere end 2 år siden - og været så tilfredse / velbehandlede at de ikke behøvede vores services i den mellemliggende tid!

Det bliver vi ikke rige af, men det fortæller jo..... Hmmm.... vent lidt. Rettelse: Det bliver VI ikke rige af, men det gør du som klient - fordi du sparer mange penge, som ellers var gået til behandlinger hos fysioterapeuter og kiropraktorer, tabt arbejdsfortjeneste, osv.
Bare i lørdags var en kvinde meget forundret over at hun havde det langt bedre i lænden efter én eneste behandling i Sportsværkstedet, end efter 12 (tolv) kiropraktikbehandlinger! Det var arbejdets forsikring der betalte kiropraktoren, mens hun selv skulle betale de 700kr i 'værkstedet - men hvem tror du er de sande vindere og tabere i dette spil?

Anmeldelser på bit.ly/2B9ZOXq
Videoer på bit.ly/2Bbyybe

Vi lever i virkeligheden af at du - hvis du var tilfreds - nævner os for dine kollegaer og venner. Det er hvad vi kalder "at spille på den lange bane" - i modsætning til det store billede, hvor klienter lokkes til at returnere så ofte som overhovedet muligt, uanset effekten: den korte bane.

Kate Lindeblad kommenterede opslaget før dette, med ordene: "Jeg har været der 'en gang .....og blev hjulpet 👍🏽 kan varmt anbefale 👍🏽" - hun havde det bestemt ikke godt da hun kom, men vi har ikke hørt fra hende i de tre måneder der er gået, før hun skrev denne kommentar. Tak, Kate. Den lange bane, i ved.

Vi ligger i Kolding, har åbent alle dage, men læs nærmere på sportsvaerkstedet.dk
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Martin Jantzen ham her er virkelig dygtig. Overvej det lige med din ryg 😊👍🏻

Rikke Rahbek kunne dette være noget for fahas😃

Manuela Knudsen se her 🤩

Måske fik du ikke set videoen med verdensrekord-indehaveren som fik hjælp til boksearmen? www.youtube.com/watch?v=39PH3oGKh9E - Vi har nu fornyet 2d-graferingsapparatet og tilbyder igen at du kan blive behandlet gratis, hvis vi må filme det, men læs detaljerne her: bit.ly/fotomodelSPV

En dame opdagede mandag aften, hvordan det føles at kunne gå, uden smerter. Det var bevægende. Manden havde, med list og hemmeligheder, lokket hende i 'værkstedet, idet han vidste at hun var mere end nervøs for at få det endnu værre, men også at adskillige af hans bekendte har været i Sportsværkstedet, med de bedste resultater. Det endte jo godt, så de er nok stadig gift. (formoder jeg)

En ung og særdeles aktiv idrætsudover var relativt effektivt, men kun kortvarigt, blevet hjulpet af en fysioterapeut, som efter sigende er toppen af poppen, (landhold og team danmark og alt det der - fyssen brugte tilsyneladende en metode som minder meget som Sportsværkstedets, omend det er meget atypisk for en fys. Vi undrer os men bifalder helhjertet), men den unge sportsperson manglede noget, så smerterne forsvinder rigtigt og varigt. Mikkel behandlede, og kunne hurtigt sænke smerterne til samme niveau som den berømte fysioterapeut, men forslog dertil nogle yderligere - og i vores øjne meget vigtige - tiltag, som var nye. Desværre var der ikke tid til at være virkelig grundig (der var ærgerligt nok kun bestilt en "førstehjælp", selvom vi ikke anbefaler det) men Mikkel brugte alligevel dobbelt så lang tid - han bliver så stædig nogle gange - for at finde de smarteste tips.... det er det med den faglige stolthed, du ved.

Dertil har det været en del gengangere, folk som vender retur efter et halvt år, et helt år, og selv mere end to år efter deres første besøg (så vores database har opgivet dem i anonymitetens ånd og vi tror at de er førstegangsbeasøgende) etc, fordi de kan lide den effektive og "no-nonsense" metode, vi har udviklet, her i biksen.

Se videoerne: bit.ly/2Bbyybe og bestil en tid, efter at have læst på www.sportsvaerkstedet.dk
... Se restenSe mindre

Video image

Kommentér på Facebook

Vivi Thyssen tror det er dem Majbritt har snakket om 🙂

Kia Windeballe måske du skulle besøge dem?

Har du hørt om ham her, Melanie? Ser ud til at kunne kurere hvad som helst.

Jeg har været der 'en gang .....og blev hjulpet 👍🏽 kan varmt anbefale 👍🏽

Hej sportværkstedet . Kan I fikse enorme spændinger og nerve i klemme , har også ondt flere steder i kroppen og døjer med grim tinnitus .?

View more comments

Peter skrev: "Har lige været forbi med en øm skulder men kom ud som ny og uden smerter i skulderen. Kanon oplevelse kan klart anbefales 💪🙂💪" (find den på vores Google-side) Når jeg tænker på interessante klient-historier fra "siden sidst", så springer disse frem: to herrer, med samme fornavn, fra samme arbejdsplads, med ondt samme sted og på samme måde, blev repareret md 4 dages mellemrum. En selvstændig erhvervsdrivende blev så glad for at blive fri for smerterne i både benene, lænden, nakken og fri af hovedpinen, at hun ville lægge 300kr i drikkepenge alene - men så meget kage spiser frisørtøserne altså heller ikke, så Mikkel afslog. (på hjemvejen fortrød han nok)

En kvinde fik først god hjælp til en virkelig træls skulder, men nogle dage efter returnerede hun. Det viste sig at lektierne nok ikke var lavet så ofte som hun var blevet sendt afsted med, og hun kunne faktisk mindske problemerne på stedet ved blot - her i butikken - at udføre hjemmearbejdet. Vi holdt kontakt til hende på SMS, og det ser ud til at passe, stadig.
I går kom en herre med samme problem, så han fik strenge instrukser og belærende anekdoter med sig hjem - og som en bonus, en skarp finger i et bestemt nøglepunkt, så han nu ikke længere har ondt i knæet, heller.

En lettet mor skrev, at nu kunne knægten igen dyrke kampsport for fuld skrue, efter at have været forbi.

Fotoet er fra sensommeren 16, et sted i Blekinge - det er taget af Mikkel, efter at han i den allerførste fødsel af Sportsværkstedet, hjalp et cykelferie-hold, uden at han passede på sine egne grænser, og den næstsidste dag derfor brød helt sammen af udmattelse, og røg i følgebilen. Således foto. Jae, der er ikke ret meget som vi ikke også kender til, i Sportsværkstedet. Denne store livserfaring gør vi god brug af i hverdagen, når vi behandler....dig?

Det sædvanlige: 155 anmeldelser af www.sportsvaerkstedet.dk er på https:bit.ly/2B9ZOXq og se videoerne: bit.ly/2Bbyybe
... Se restenSe mindre

Peter skrev: Har lige været forbi med en øm skulder men kom ud som ny og uden smerter i skulderen. Kanon oplevelse kan klart anbefales 💪🙂💪 (find den på vores Google-side) Når jeg tænker på interessante klient-historier fra siden sidst, så springer disse frem: to herrer, med samme fornavn, fra samme arbejdsplads, med ondt samme sted og på samme måde, blev repareret md 4 dages mellemrum. En selvstændig erhvervsdrivende blev så glad for at blive fri for smerterne i både benene, lænden, nakken og fri af hovedpinen, at hun ville lægge 300kr i drikkepenge alene - men så meget kage spiser frisørtøserne altså heller ikke, så Mikkel afslog. (på hjemvejen fortrød han nok)

En kvinde fik først god hjælp til en virkelig træls skulder, men nogle dage efter returnerede hun. Det viste sig at lektierne nok ikke var lavet så ofte som hun var blevet sendt afsted med, og hun kunne faktisk mindske problemerne på stedet ved blot - her i butikken - at udføre hjemmearbejdet. Vi holdt kontakt til hende på SMS, og det ser ud til at passe, stadig.
I går kom en herre med samme problem, så han fik strenge instrukser og belærende anekdoter med sig hjem - og som en bonus, en skarp finger i et bestemt nøglepunkt, så han nu ikke længere har ondt i knæet, heller.

En lettet mor skrev, at nu kunne knægten igen dyrke kampsport for fuld skrue, efter at have været forbi.

Fotoet er fra sensommeren 16, et sted i Blekinge - det er taget af Mikkel, efter at han i den allerførste fødsel af Sportsværkstedet, hjalp et cykelferie-hold, uden at han passede på sine egne grænser, og den næstsidste dag derfor brød helt sammen af udmattelse, og røg i følgebilen. Således foto. Jae, der er ikke ret meget som vi ikke også kender til, i Sportsværkstedet. Denne store livserfaring gør vi god brug af i hverdagen, når vi behandler....dig?

Det sædvanlige: 155 anmeldelser af www.sportsvaerkstedet.dk er på https:bit.ly/2B9ZOXq og se videoerne: https://bit.ly/2Bbyybe

Ethundredeogsyvafdemher!!! Det var ikke planlagt at vi fandt fotomaskinen frem, da boksetræner Leon kom for at få tunet sin arm... men historien er god, og du ser den i videoen.
Manden selv finder du i i - det er ALDRIG for sent.

155 anmeldelser af www.sportsvaerkstedet.dk er på https:bit.ly/2B9ZOXq og se videoerne: bit.ly/2Bbyybe
... Se restenSe mindre

En ung kampsportsudøver med ondt i knæene havde ingen hjælp fået af en hulens masse fysioterapeutbesøg, så både klient og medbragte moder var noget (positivt) overrasket over at dommedagsprofetien tilsyneladende godt kunne kastes ud ad vinduet, efter kun et eneste besøg i 'værkstedet. Som vi altid skriver i slutningen af videoerne: hvis du ingen forskel mærker efter 1-2 behandlinger, så find en anden behandler!" Der skulle lige et par rådgivninger til, førend familien fik de nypudsede stænger til at fungere korrekt, men så er glæden ved sport også genvundet - og tillykke med dét!

Læs de 155 anmeldelser af os, på bit.ly/2B9ZOXq og se videoerne: bit.ly/2Bbyybe

En herre fik hjælp til at fjerne de store smerter i hoved og nakke, efter trampolinulykke for en måned siden, og en håndfuld mennesker fik over et par dage smurt de rustne skuldre. Én kvinde kom med et knæ som havde været i udu i en uge, men nu var helt skønt - så der var ikke meget at reparere, blot generelle finpudsninger og gode råd. En herre bestlite en hel time til en skulder som det tog 4 minutter at få til at virke igen. Sådan kan det gå - men hellere dét end det modsatte.

Videoen er fra arkivet, kvinden fik, som alle vores "fotomodeller", besked på at komme retur og få (gratis) opfølgning hvis hun skulle have brug for det - 4 måneder senere har vi endnu ikke hørt dårligt nyt fra hende.

Læs og se og bestil, på sportsvaerkstedet.dk/
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Søren Enevoldsen

Jens-Peter Gøttrup

Tommy Nielsen Rikke Larsen

Mia Skov ham jeg snakkede om:)

Jeppe Kilstrup din skulder

Mette Thomasen

Andrea Bækbo Christensen noget for dig?

Tom Svendsen til Lasse hvis han stadig har problemer

Lene Rosendal Rüsz😎

Mai Jensen

Azra Sabic

Brian Bloch

Carsten Moltrup-Nielsen måske er forsøg værd ?

Christina Edslev Nielsen

Annette Beck måske noget for dig.

Mette Hald Poulsen måske noget for dig?🙂

Kenny Jørgensen få nu Søren overtalt. 🤞🙈

Heidi Riisom Henningsen

Se her Victor Weichel

Mette Christensen skal vi prøve

Bjarke Overlade Larsen din skulder 🤗

Hvor i landet er det

Sabine Lund Hansen - værd at prøve 🤗

Henrik Styrbæk Jensen

Birgitte Østergaard Næsby

View more comments

Britt skrev i sin anmeldelse (som bliver nr. 155 på ansigtsbogen) "Et besøg hos Mikkel har i den grad hjulpet på problemer med sovende fornemmelse i venstre ben samt smerter i fødderne. Som bonus fik han også lige styr på en dårlig arm/skulder.".."Her tre uger efter er alt stadig godt - og jeg laver naturligvis mine øvelser 💪🏻 TAK til Sportsværkstedet og Mikkel 😊 Det er SÅ godt 😎" herfra håbes at Britt stadig er på toppen. Ellers bruger hun jo nok 30 sekunder på at bestille en ny tid, via vores ubegribeligt nemme selvbetjeningssystem, direkte link: bit.ly/2TSk2A9.

En herre kom med fire dages stiv nakke, hvoraf vi på en halv time fik fjernet over halvdelen - men det var desværre ikke tilstrækkeligt. Tja, noget er sværere end andet.
En kvinde havde dyrket så meget fitness at en knogle i foden havde fået en revne og de mange smerter mente lægerne ikke at der kunne gøre noget ved - men efter et eneste besøg i 'værkstedet, kunne kvinden faktisk ikke fremprovokere noget som helst ubehageligt i foden.
En herre blev meget forbløffet da hans ondt i ryggen mindskedes voldsomt efter at han blev trykket hårdt på forsiden - at behandleren også vidste at han nok havde dårlig vejrtrækning, var han højst forbløffet over.
Og sidst, en aktiv pige med ondt i knæene, var ikke blevet bedre af en stor håndfuld fysioterapeutbesøg - tilsyneladende var et enkelt i Sportsværkstedet nok.

Alle de nævnte personer var blevet anbefalet af deres bekendte at opsøge Sportsværkstedet i Kolding. Det er ikke alle vi kan hjælpe, men der går tilsyneladende en del glade mennesker rundt, derude. Værkstedsketakoglov for det, da.

Se anmeldelserne på bit.ly/2B9ZOXq
Videoerne er på bit.ly/2Bbyybe

Fotoet er fra en cykeltur i Østrig, hvor Sportsværkstedet agerede støtte, det er taget af den dygtige Toke Hage Photography.
... Se restenSe mindre

Britt skrev i sin anmeldelse (som bliver nr. 155 på ansigtsbogen) Et besøg hos Mikkel har i den grad hjulpet på problemer med sovende fornemmelse i venstre ben samt smerter i fødderne. Som bonus fik han også lige styr på en dårlig arm/skulder...Her tre uger efter er alt stadig godt - og jeg laver naturligvis mine øvelser 💪🏻 TAK til Sportsværkstedet og Mikkel 😊 Det er SÅ godt 😎 herfra håbes at Britt stadig er på toppen. Ellers bruger hun jo nok 30 sekunder på at bestille en ny tid, via vores ubegribeligt nemme selvbetjeningssystem, direkte link: http://bit.ly/2TSk2A9. 

En herre kom med fire dages stiv nakke, hvoraf vi på en halv time fik fjernet over halvdelen - men det var desværre ikke tilstrækkeligt. Tja, noget er sværere end andet.
En kvinde havde dyrket så meget fitness at en knogle i foden havde fået en revne og de mange smerter mente lægerne ikke at der kunne gøre noget ved - men efter et eneste besøg i værkstedet, kunne kvinden faktisk ikke fremprovokere noget som helst ubehageligt i foden.
En herre blev meget forbløffet da hans ondt i ryggen mindskedes voldsomt efter at han blev trykket hårdt på forsiden - at behandleren også vidste at han nok havde dårlig vejrtrækning, var han højst forbløffet over. 
Og sidst, en aktiv pige med ondt i knæene, var ikke blevet bedre af en stor håndfuld fysioterapeutbesøg - tilsyneladende var et enkelt i Sportsværkstedet nok.

Alle de nævnte personer var blevet anbefalet af deres bekendte at opsøge Sportsværkstedet i Kolding. Det er ikke alle vi kan hjælpe, men der går tilsyneladende en del glade mennesker rundt, derude. Værkstedsketakoglov for det, da. 

Se anmeldelserne på https://bit.ly/2B9ZOXq
Videoerne er på https://bit.ly/2Bbyybe

Fotoet er fra en cykeltur i Østrig, hvor Sportsværkstedet agerede støtte, det er taget af den dygtige Toke Hage Photography.

Kommentér på Facebook

Marianne Zickert Frahm

Som jeg har forstået det kan man 'kun' komme med nyopståede/akutte smerteproblematikker og ikke 'gamle skavanker' som man eks har gået til fys med i nogle år.... Men måske jeg har misforstået det? 🤔

Birgitte Vælds Albrektsen måske du skal prøve dette sted. Vi kan følges har længe tænkt at skulle prøve stedet af

"..må jeg erkende at det er de bedste penge jeg har brugt for at komme ud af hverdags smerter. Og det har stået på i 4 år.. tak for hjælpen." skrev Frank i anmeldelsen af Sportsværkstedet. Tak for dine ord, Frank, de findes på bit.ly/2B9ZOXq (klik "nyeste") - videoen herunder er et fraklip tilhørende denne video: bit.ly/367Vaa1 , Se den kun hvis du ikke er bange for politiske ukorrektheder.

I værkstedet hjalp vi en herre som efter TYVE behandlinger hos en fysioterapeut (12 af arbejdets forsikring og 6 af egen lomme) ikke havde fået en bedre arm, i Sportsværkstedet blev den som ny efter 15 minutter. For nogle dage siden måtte Mikkel dog give helt op over et lignende problem, men dén herre betalte ingenting. Susen for ørerne har vi tidligere haft erfaringer med, og en moden kvinde kom med "en otte'r" i hovedpine samt susen, og gik herfra med tæt på nul. Manden bragte hende, for han havde også fået en succesfuld tur på bænken. De fleste klienter har været familie eller bekendte til tidligere klienter, og resten er folk som vi for så lidt som 4 måneder og så meget som 2,5 år har behandlet med succes, og de i mellentiden intet har haft. Og når behovet så melder sig, er Sportsværkstedet den første de klikker sig ind hos.

To personer fik øjeblikkeligt (nå ja, indenfor en halv time) fjernet deres smerter. De ventede begge over en uge med at give tilbagemelding, hvorved Sportsværkstedets indflydelse forlængst er væk. Den ene opgiver vi (der er langt fra Ålborg til Kolding), og den anden fik faktisk en gratis behandling, hvor vi igen fjernede smerterne, faktisk med det samme. Men personen kunne ikke vedholde hjemmeøvelserne, og fik snart ondt igen. Faktisk ville personen have sine penge retur, men der sætter vi sgu' foden ned.
En tredje person - en såkaldt hypermobil, som derfor har særlige udfordringer - fik god hjælp til smerterne i hoften, men bad om yderligere hjælp til hjemmearbejdet, og kom på opfordring retur to dage senere. Det viste sig at behandleren havde givet hende en forkert hjemmeøvelse! Da det blev korrigeret, kunne hun selv - næsten som at trykke på en knap - fjerne sine smerter... omend nogle gamle vaner med fordel kan ændres tillige. I dette tilfælde var det klart Sportsværkstedet der havde begået en lille men vigtig fejl, og anden behandling var gratis, trods at besøget tog 70 minutter.

KOLDING, ÅBENT ALLE DAGE, OGSÅ AFTEN, WEEKEND & FERIER
1) Se anmeldelserne på bit.ly/2B9ZOXq og se videoerne: bit.ly/2Bbyybe
2) Se ledige tider og bestil én: bit.ly/2C7127A
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Kurt Grüner Vacker

Jesper Juul Pedersen det var måske noget du skulle overveje, hvis lægen ikke kan finde på en god forklaring.

Sikke en klaphat at høre på.

Marianne Zickert Frahm

Anette Bech Christensen

Pia Sofie Møller Kristoffersen

View more comments

En kvinde kom for reparation af fødderne, og fik en bonusreparation af skuldrene. Manden filmer... han var glad for sit første besøg, og fik konen (og alle der gad at lytte på ham) herned i Sportsværkstedet.
Af spændende sager, som vi løste med succes, kan nævnes en ung hypermobil kvinde som fik hjælp til anklerne som gjorde ondt under løb, og en lagerarbejder som altid havde ondt i lænden, hvliket operation og kiropraktor ikke kunne hjælpe på. Tværtimod.
Han har ikke længere ondt. :-)

Sportsværkstedet i Kolding har stadig lidt åbent i nytårsdagene, som der er behov. Du kan bruge selvbetjeningen på sportsvaerkstedet.dk.

Læs også anmeldelserne på bit.ly/2B9ZOXq og se videoerne: bit.ly/2Bbyybe
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Du er dygtig Mikkel - respekt 🙏

Mikkel endnu en gang tak for hjælpen 👍

Janne Silles Jessen

Anita Højen Tøjberg

Hælspore? Har I mon held med det?

Anja Jensen til din nakke 😘 god bedring og rigtig godt nytår 🎉

Tænker hvad med slidgigt i hele rygraden fra kranie til spidsen af haleben

Henning Carstensen kunne det være noget for dig

Kan være jeg skal få bestilt en tid, har stort set de samme smerter

Henning Carstensen kunne det være noget for dig

View more comments

Ex-klienter vil vide at i Kolding bor vi bogstaveligt talt inde i frisøren , som tages aktivt i brug når behandlingernes effekt skal testes. Selvom smukseringstøserne nu tager på lang ferie (især efter det på fotoet angivede gilde, med passende før-foto og upassende efter-ditto), så er 'værkstedet stadig åbent i ferien - dog nogle dage mere end andre, så vær ikke i allersidste øjeblik - kun næstsidste øjeblik helst. Bestilling er stadig via selvbetjeningen på sportsvaerkstedet.dk/Tak for i år, til alle vores dejlige trofaste kunder❤️
I ønskes alle en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår.

Så er dømt juleferie (næsten)..
nogle af os nupper et par dage mere.😅

Tak for jeres støtte igennem 2019, det bedste år til dato.
Jeg ved 2020 bliver endnu bedre.
Vi har mange planer.. 😉

Jeg er dybt taknemmelig for mine fantastiske kollegaer hver dag, i gør det til en fest at gå på arbejde... tak for jer❤️

PS. Et billede siger mere end 1000 ord!😂🥴
... Se restenSe mindre

Ex-klienter vil vide at i Kolding bor vi bogstaveligt talt inde i frisøren Beautycamp, som tages aktivt i brug når behandlingernes effekt skal testes. Selvom smukseringstøserne nu tager på lang ferie (især efter det på fotoet angivede  gilde, med passende før-foto og upassende efter-ditto), så er værkstedet stadig åbent i ferien - dog nogle dage mere end andre, så vær ikke i allersidste øjeblik - kun næstsidste øjeblik helst. Bestilling er stadig via selvbetjeningen på https://sportsvaerkstedet.dk/

Kommentér på Facebook

😂😂👍🏻🎅🏻🎅🏻☃️🎅🏻🎅🏻

"Hej sportsværkstedet...jeg vil bare lige skrive at Mikkel er super god og ved hvad han gør i Oktober var jeg hos ham pga min ryg han fandt hurtig ud af det var mit venstre ben der var skyld i min ryg var dårlig en time senere og mange øvelser derhjemme senere er jeg nu næsten 100% igen 1000 tak Mikkel." Dejligt at læse at du holder flaget højt og gejsten oppe, Jørgen - og tak for at vi må gengive dine ord hér. Jørgen har også skrevet at "I forhold til hvad man får for pengene så er det meget billigt synes jeg", hvilket flere klienter i denne uge faktisk har givet udtryk for, efter en enkelt behandling.

Disse ord skrives klokken tæt i midnat, så den sædvanlige smøre med hvad ugens klienter har haft besvær med og at vi naturligvis ikke kan hjælpe alle, må du finde i tidligere posteringer nedenfor. Men spred gerne ordet om at Sportsværkstedet holder åbent i juleferien, bare man bestiller via onlinebestillingen aftenen før eller om morgenen. Go' nu nat, og gå nu lige hjem.

KOLDING, ÅBENT ALLE DAGE, OGSÅ AFTEN, WEEKEND & FERIER
Se de MANGE anmeldelser på bit.ly/2B9ZOXq
Se videoerne af behandlingerne på bit.ly/2Bbyybe
Se ledige tider og bestil én: bit.ly/2C7127A
Læs det vigtige på hjemmesiden: sportsvaerkstedet.dk/
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Claes Stougaard måske skulle I bestille tid den 23...

John Guldager Henriksen

Jacob Pilegaard Olsen

Søren Kaster Poulsen Skal vi give ham her udfordringen med os to?

Heidi Feldt

Stephan Munk Jensen

Rasmus Guldbjerg Thomsen Kalle AR øhm

Britta Hvisthule er det noget for John ?

Oliver Randlev Poulsen Pia Randlev Poulsen

Nej nej nu er vi der igen..

Karsten Blakkilt

Lola Bech Frederiksen

Ville ønske du kunne tage ved min ryg...

Anne Sandal

Simon Høgh

Hvorfor skal man oplyse fuld cpr nummer nå man skal bestille en tid hos jer?🤨

Glenn Ahrends ska vi få kigget på de skuldere

View more comments

Lars skrev i sin anmeldelse: "Fin behandling - gode forklaringer og illustrationer (så man forstår hvad der foregår og hvad der er galt) - og super gode øvelser der virker. Jeg var der med ondt under fødderne, ondt i ryggen og en tennisalbue - og på alle områder er der allerede en tydelig positiv forandring at spore :-)" Det er guld værd, at læse dine ord, Lars - tak for at du delte dem med os, og verdenen. Den findes på business.google.com/reviews/l/13504707467433833993
Læs 155 flere på bit.ly/2B9ZOXq

Så er det jul igen (siden for to måneder siden, ifgl Bilka) og af interessante notifikationer kan nævnes at vi stadig ikke sælger gavekort, pynter op eller går med nissehue - men til gengæld holder ÅBENT ALLE DAGE I DECEMBER!
(Men naturligvis kun som der er behov for det - bestil tid aftenen før eller om morgenen for at være sikker)
Så du må selv smide nogle pengesedler i en gammel sok, skrive "far" på den med gotiske bogstaver, og stuve den under træet. Husk at det er de hjemmelavede gaver der glæder mest - faktisk kan du bare springe det med pengene over ved at hoppe op i sofaen ved TV-tid og selv stikke en albue i nakken af den gamle. Han vil huske det til sine dages ende.

Kvinden i videoen behandlede vi en enkelt gang, og bortset fra ét tilbagefald, så har hun haft det langt bedre end før. Ligesom vores andre fotomodeller, ryger hun i "venner af huset"-kassen og skal bare sende en besked, hvis hun har brug for yderligere (gratis) hjælp, de næste måneder.

KOLDING, ÅBENT ALLE DAGE, OGSÅ AFTEN, WEEKEND & FERIER
Se anmeldelserne på bit.ly/2B9ZOXq
Se videoerne: bit.ly/2Bbyybe
Se ledige tider og bestil én: bit.ly/2C7127A
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Mette O. Lang 🙏

I de sidste dage har adskillige mennesker skrevet positive anmeldelser, idet deres liv er blevet bedre efter besøget i Sportsværkstedet. LÆS FEM AF DEM HERUNDER. Du kan også se videoer af behandlingerne på bit.ly/2Bbyybe

MICHAEL skrev d. 26: "Hej. Jeg var til en behandling igår havde haft ondt i mine ben og lænd i længere tid. Tænkte mit da han først tog ved. Men skal da lige love for at der skete noget😊da vi var færdige med behandling var det en hel lettelse. Kunne tydeligt mærke forskel. Jeg har fået nogle øvelser med hjem som hjælper uden det skal tage for lang tid. Kan kun anbefales andre. Og håber de vil får samme oplevelse." www.facebook.com/michael.pedersen.7712826/posts/2546894312084351

HANNE emailede os d. 27: "Det var en rigtig god og konstruktiv behandling, som var en stor øjenåbner. Kommer igen, når problemer melder sig." og en herre (jeg er usikker på om jeg må angive hans fornavn) skrev d. 28. at hjemmearbejdet gjorde "..lidt nas. Men det skal det vel? :-D Men syntes det har hjulpet meget 👍"

Læs folks meninger om Sportsværkstedet på bit.ly/2B9ZOXq
Se flere "fotomodel-videoer" af behandlingerne på bit.ly/2Bbyybe
Se ledige tider og bestil én, så vi kan undersøge dig, på http:://bit.ly/2C7127A

ANJA skrev d. 23: ""Efter 4 mdr med nakkesmerter og 2 forskellige behandlere, var jeg hos Mikkel Ca 15 min og mærker allerede effekt efter 1 døgn 👍😊🙏" www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2249739885318315&id=100008469760555

ANETTE skrev d. 25 : "Jeg var sgu noget skeptisk over at skulle kører til Kolding for at blive “trykket” på og så blev det ligesom de andre gange hos de andre behandlere, at det kun ville virke et par dage." ... "Efter den “store” behandling kunne jeg gå derfra uden hovedpine 😃 Og nu er det 5. dag uden hovedpine og en del bedring omkring skulder og nakke 😎" www.facebook.com/anette.skjonnemann/posts/2595006083911133

Fotoet viser hjælp til en herre med skulderproblemer. Dagen efter (d. 25) skrev han bl.a. "Til træning er den største mærkbare effekt at et par maskiner, som pga den vinkel der presses i, har været noget nær umuligt for mig at bruge, nu kan presses op med 30 kg uden smerter 💪. "

Jeg har faktisk video af behandlingen, men den Iphone som det er optaget med er i udu, (..og har været det i lang tid, det uduelige bras) så jeg forsøger stadig at redde hvad reddes kan. Og finde et andet mærke mobil til fremtidigt brug...

Læs folks meninger om Sportsværkstedet på bit.ly/2B9ZOXq
Se flere "fotomodel-videoer" af behandlingerne på bit.ly/2Bbyybe
Se ledige tider og bestil én, på http:://bit.ly/2C7127A
... Se restenSe mindre

I de sidste dage har adskillige mennesker skrevet positive anmeldelser, idet deres liv er blevet bedre efter besøget i Sportsværkstedet. LÆS FEM AF DEM HERUNDER. Du kan også se videoer af behandlingerne på http://bit.ly/2Bbyybe  

MICHAEL skrev d. 26: Hej. Jeg var til en behandling igår havde haft ondt i mine ben og lænd i længere tid. Tænkte mit da han først tog ved. Men skal da lige love for at der skete noget😊da vi var færdige med behandling var det en hel lettelse. Kunne tydeligt mærke forskel. Jeg har fået nogle øvelser med hjem som hjælper uden det skal tage for lang tid. Kan kun anbefales andre. Og håber de vil får samme oplevelse. https://www.facebook.com/michael.pedersen.7712826/posts/2546894312084351

HANNE emailede os d. 27: Det var en rigtig god og konstruktiv behandling, som var en stor øjenåbner. Kommer igen, når problemer melder sig. og en herre (jeg er usikker på om jeg må angive hans fornavn) skrev d. 28. at hjemmearbejdet gjorde ..lidt nas. Men det skal det vel? :-D Men syntes det har hjulpet meget 👍

Læs folks meninger om Sportsværkstedet på http://bit.ly/2B9ZOXq
Se flere fotomodel-videoer af behandlingerne på http://bit.ly/2Bbyybe
Se ledige tider og bestil én, så vi kan undersøge dig, på http:://bit.ly/2C7127A

ANJA skrev d. 23: Efter 4 mdr med nakkesmerter og 2 forskellige behandlere, var jeg hos Mikkel Ca 15 min og mærker allerede effekt efter 1 døgn 👍😊🙏 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2249739885318315&id=100008469760555

ANETTE skrev d. 25 : Jeg var sgu noget skeptisk over at skulle kører til Kolding for at blive “trykket” på og så blev det ligesom de andre gange hos de andre behandlere, at det kun ville virke et par dage. ... Efter den “store” behandling kunne jeg gå derfra uden hovedpine 😃 Og nu er det 5. dag uden hovedpine og en del bedring omkring skulder og nakke 😎 https://www.facebook.com/anette.skjonnemann/posts/2595006083911133

Fotoet viser hjælp til en herre med skulderproblemer. Dagen efter (d. 25) skrev han bl.a. Til træning er den største mærkbare effekt at et par maskiner, som pga den vinkel der presses i, har været noget nær umuligt for mig at bruge, nu kan presses op med 30 kg uden smerter 💪. 

Jeg har faktisk video af behandlingen, men den Iphone som det er optaget med er i udu, (..og har været det i lang tid, det uduelige bras) så jeg forsøger stadig at redde hvad reddes kan. Og finde et andet mærke mobil til fremtidigt brug...

Læs folks meninger om Sportsværkstedet på http://bit.ly/2B9ZOXq
Se flere fotomodel-videoer af behandlingerne på http://bit.ly/2Bbyybe
Se ledige tider og bestil én, på http:://bit.ly/2C7127A

Kommentér på Facebook

Henrik Klarskov Hansen det var dem jeg snakkede om☺️

Der bliver taget fat og det virker !

Ville det være noget? Viola Clausen❤️

Bo et forsøg værd🤷🏼‍♂️

Pernille Juhl Jensen

Marianne Sara Banke

View more comments

Herunder et kort fraklip, for frækt til youtube, fra den nyeste fotomodel-video.

Anette & Anja skrev hver om deres besøg i Sportsværkstedet: Anette: "Efter den “store” behandling kunne jeg gå derfra uden hovedpine 😃 Og nu er det 5. dag uden hovedpine og en del bedring omkring skulder og nakke 😎" www.facebook.com/anette.skjonnemann/posts/2595006083911133

..og Anja: "Efter 4 mdr med nakkesmerter og 2 forskellige behandlere, var jeg hos Mikkel Ca 15 min og mærker allerede effekt efter 1 døgn 👍😊🙏" www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2249739885318315&id=100008469760555

Tusinde tak til begge, for at tage sig tiden til at skrive. Det betyder meget, at eventuelt ubeslutsomme medlæsere (og dem er der tilsyneladende mange af) kan danne sig et indtryk fra tidligere klienter.
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Christina Guldahl Poulsen

Her plejer vi at opremse interessante eksempler fra de seneste dages behandlinger i Sportsværkstedet. Der har været mange, og der er blevet grint og tålt meget i det lille rum. Men 'værkstedet er efterhånden blevet så kendt og berygtet at vi kan lege "Six degrees of separation": Legen består i at du skal finde HVOR MANGE "LED" DER ER MELLEM DIG OG ÉN DER HAR VÆRET KLIENT I SPORTSVÆRKSTEDET.
Du selv er naturligvis "Første led", og én du har talt med er "Andet led", og én som du har talt med som kender én der har været hér, er "Tredje led", og så fremdeles. Så bare i gang med håndoprækning blandt kollegaerne eller bip internetvennerne.
Hvor mange "Andet led" og "Tredje led" kender du?
(Rekorden jeg har hørt er "mindst 10", fra en klient fra det vestligste Jylland, i sidste uge)

Okay, jeg kan fortælle én anekdote (det er også min sengetid i skrivende stund): En herre, som for halvandet år siden, fik behandlet sin skulder hér i Kolding, bragte, med store løfter om helbredelse, i dag sin kammerat fra Århus, som havde slags problem, men ville helst ikke vente på hele rumlen med at bestille lægetid og en hulens masse behandlinger hos fysioterapeut. Han var i Sportsværkstedet i 35 minutter - nu fungerer hans skulder igen, og han har lært at reparere den selv, skulle problemet opstå igen.

Læs folks meninger om Sportsværkstedet på bit.ly/2B9ZOXq
Se flere "fotomodel-videoer" af behandlingerne på bit.ly/2Bbyybe

Se ledige tider og bestil én, så vi kan undersøge dig - hvis du tør! Det gøres hér: http:://bit.ly/2C7127A
... Se restenSe mindre

Kommentér på Facebook

Emma Grosen Larsen du skal vist prøve det her

Emma Grosen Larsen du skal prøve det her med din skulder.

Michael Grønkjær måske et sted for dig

Maja Hansen, Petrine Agnethe Heiner Larsen

Henrik Tanggaard Lumby

Bjarne Beck Martinussen måske du skulle ind til ham

Henriette Viuff Rasmussen

Helle Charlotte Hansen. det er ham her jeg mente, du skulle besøge med dine fødder. :-)

Henrik Valdemar Hansen se lige...

Hey alle kan kun sige se og komme afsted 👍🏻hvem ka Mikkel ka 👉

Anne Møller 😲👍🏻

Mikkel er bare helt fantastisk, kan på det kraftigste anbefale Sportsværkstedet.

Mille Brorsen det er ham/dem her du skulle tage til

Helle, se her🍀

Se en gang Kim Pedersen

Gerda Inger Grønborg skal du snart til Louise Lilian Sørensen.? 🤗

Søren Krogh

View more comments

"Min datter Emma var på besøg ved Mikkel (I Sportsværkstedet, red) mandag i efterårsferien med ondt i hendes skinneben. Efter en "hård" behandling med efterfølgende snak om hvordan hun kunne hjælpe hende selv har hun ikke længer ondt 😀👋🦵" Således skrev Anette på bit.ly/2Oi1V2b - det er jo godt at Emma går til makronerne, som instrueret. Super! Mange tak for at du tog dig tid til at fortælle nyt, vi elsker at høre hvordan det går eks-klienter. :-)

Den sidste uges tid er der stadig flere som, efter første besøg, er returneret 2-3 dage senere, for at få hjemmeopgaverne repeteret - og det har altid været med succes! De 3 mest hørte udbrud, er "Nå, SÅDAN er det!" (ja, sådan - kan du mærke forskellen?) "Lige dén der har jeg ikke lavet" (..men kan du mærke at du har mindre ondt nu, efter at vi gentog den sammen?) "Så jeg kan ikke bare nøjes med 2 gange hver dag?" (Det har du jo prøvet, men fik det ikke voldsomt bedre af det."

Det er nok kampens hede og den første overvældelse over ikke længere at have konstante smerter, som gør at mange klienter kun husker en del af hjemmeøvelserne. Det ER også vores ansvar at sørge for at det ikke bliver for kompliceret, det medgiver vi.

I går kom en lille familie retur til repetering, og forlod os (igen) med mindre ondt i hovede, nakke, og lænd - OG en følelse af at have fået endnu flere værktøjer til at holde skidtet nede med, samt at AT GENVINDE MAGTEN OVER SIN EGEN KROP!

En herre kom først i søndags, helt vind og skæv, og forlod os tæt på normal. Hans hjemmearbejde bestod i øvelse A til at besejre årsagen til hans smerter, og øvelse B som bekæmpede symptomet, altså hvor han mærkede at han fik ondt. Behandlingen var en stor succes.
Desværre glemte han at udføre øvelse A idet en kiropraktor i mellemtiden ordinerede en tredje øvelse som faktisk forstærkede det oprindelige symptom(!), mens han oplevede at øvelse B kunne lindre det hele igen.
Klienten returnede frustreret, men da vi fik ryddet op i hvilke hjemmeøvelser der skulle laves - ifølge Sportsværkstedet - så forsvandt smerterne øjeblikkeligt. Han har lige skrevet pr SMS at det stadigt fungerer fint nu.

Det er slet ikke alting som vi kan fikse, og vi begår også fejl ind imellem, men der er en umiskendelig stolthed ved at opleve at (når) vores metode har en positiv virking.

På fotoet er Mikkel ved at rive benet af en klient - bare rolig, vi satte det på igen, og klienten har det godt i dag. Måske.
(Hold så op med at skriv facebookteksterne når du har drukket for meget kaffe, red.)
... Se restenSe mindre

Min datter Emma var på besøg ved Mikkel (I Sportsværkstedet, red) mandag i efterårsferien med ondt i hendes skinneben. Efter en hård behandling med efterfølgende snak om hvordan hun kunne hjælpe hende selv har hun ikke længer ondt 😀👋🦵 Således skrev Anette på http://bit.ly/2Oi1V2b - det er jo godt at Emma går til makronerne, som instrueret. Super! Mange tak for at du tog dig tid til at fortælle nyt, vi elsker at høre hvordan det går eks-klienter. :-)

Den sidste uges tid er der stadig flere som, efter første besøg, er returneret 2-3 dage senere, for at få hjemmeopgaverne repeteret - og det har altid været med succes! De 3 mest hørte udbrud, er Nå, SÅDAN er det! (ja, sådan - kan du mærke forskellen?) Lige dén der har jeg ikke lavet (..men kan du mærke at du har mindre ondt nu, efter at vi gentog den sammen?) Så jeg kan ikke bare nøjes med 2 gange hver dag? (Det har du jo prøvet, men fik det ikke voldsomt bedre af det.

Det er nok kampens hede og den første overvældelse over ikke længere at have konstante smerter, som gør at mange klienter kun husker en del af hjemmeøvelserne. Det ER også vores ansvar at sørge for at det ikke bliver for kompliceret, det medgiver vi. 

I går kom en lille familie retur til repetering, og forlod os (igen) med mindre ondt i hovede, nakke, og lænd - OG en følelse af at have fået endnu flere værktøjer til at holde skidtet nede med, samt at AT GENVINDE MAGTEN OVER SIN EGEN KROP!

En herre kom først i søndags, helt vind og skæv, og forlod os tæt på normal. Hans hjemmearbejde bestod i øvelse A til at besejre årsagen til hans smerter, og øvelse B som bekæmpede symptomet, altså hvor han mærkede at han fik ondt. Behandlingen var en stor succes.
Desværre glemte han at udføre øvelse A idet en kiropraktor i mellemtiden ordinerede en tredje øvelse som faktisk forstærkede det oprindelige symptom(!), mens han oplevede at øvelse B kunne lindre det hele igen. 
Klienten returnede frustreret, men da vi fik ryddet op i hvilke hjemmeøvelser der skulle laves - ifølge Sportsværkstedet - så forsvandt smerterne øjeblikkeligt. Han har lige skrevet pr SMS at det stadigt fungerer fint nu.

Det er slet ikke alting som vi kan fikse, og vi begår også fejl ind imellem, men der er en umiskendelig stolthed ved at opleve at (når) vores metode har en positiv virking.

På fotoet er Mikkel ved at rive benet af en klient - bare rolig, vi satte det på igen, og klienten har det godt i dag. Måske.
(Hold så op med at skriv facebookteksterne når du har drukket for meget kaffe, red.)

Kommentér på Facebook

Heidi Storm Tved Det var her jeg snakkede om!!!!!

Jens Peter Lindholm er det dit ben

Caya Christensen det var dem her jeg snakkede om. Prøv at kigge på det

Helle Fyhn er det der du har været engang? 🤔

Lars Magnussen måske du skulle prøve?

View more comments

Fotoet viser en klient som, på behandleren, indikerer hvor hun kan mærke sine langvarige smerter i ryggen. Så fjernede vi dem. Se vores videobibliotek på bit.ly/2Bbyybe for den fulde historie.

Anne Dorthe skrev i sin anmeldelse af Sportsværkstedet: "Min datter på 14 år har gennem de sidste 3 år døjet med gener og smerter i et springerknæ og fødder. Det seneste 1/2 år har hun næsten ikke kunnet dyrke motion uden smerter efterfølgende. En fredag eftermiddag kørte vi turen til Kolding. Her blev vi taget særdeles godt imod, med interesse, humor og tålmodighed. Vi er meget glade for Mikkels stædige vedholdenhed, da smerterne for hvert tryk og løbetur op og ned af gaden ændrede sig, men han blev ved med at lede.
Min datter har haft god gavn af behandlingen, og smerterne er aftaget rigtigt meget hvilket gør at hun nu igen spontant har lyst til at røre sig.
Tak og god anbefaling herfra." Tusind tak, Anne Dorthe, for at dele din erfaring med os, og alle. Den findes på anmeldelserne på bit.ly/2B9ZOXq

Dét med at "lede" indtil vi har fået skidtet helt i bund, er ret vigtigt: I går (søndag!) kom en herre med ekstremt ondt og skæv gang. Indenfor 10 minutter var smerterne sænket fra 10 til 4, yderligere arbejde i 40 minutter sænkede det til 2-3, og i de sidste 10 minutter fandt vi hovedårsagen, så han kunne tage herfra, tæt på fantastisk. Dén havde gemt sig i al virakken af dårligdom, men nu har herren ikke ondt og fået en metode til at undgå sådanne problemer i fremtiden.

En ung pige kom med kronisk hovedpine, som blev fjernet - hun kunne ikke huske hvornår det sidst været følt således - og hendes far var der, ved afbud, også blevet plads til. Han kunne nu igen dreje hovedet uden ondt i nakken, og igen ligge fladt på ryggen, uden at føle sig skæv.

En kynisk ung kvinde, helt fra københavn, hvis volleyballinteresse på højt plan var stillet i bero pga ødelagt håndled, fik gennem tænders gnidsel og vrede forbandelser, igen bevægelse og kraft i hånden. Hun takkede ligefrem og udtrykte stor respekt, for ingen andre behandlere havde kunnet hjælpe hende. Et nært familiemedlem har vi tidligere behandlet.

Og endelig en kvinde som fik hjælp til stiv nakke - ikke mindre end "mindst ti" forskellige kollegaer og venner havde anbefalet hende at køre fra vestjylland til Kolding. Og en IT-ansvarlig startede behandlingen med, meget direkte og alvorligt, at sige at Mikkel fra Sportsværkstedet, havde "..reddet mit liv." - idet han efter en enkelt behandling, for 5mdr siden, igen kunne bevæge sig og derfor få et bedre helbred, i dag er han faktisk bedre end nogensinde før.

Disse ovenstående historier er alle sandfærdige, omend der også var uløselige sager indimellem, i foregående uge måske 10% som ikke havde det bedre da de gik end da de kom.

KOLDING, ÅBENT ALLE DAGE, OGSÅ AFTEN, WEEKEND & FERIER (men bestil tid på sportsvaerkstedet.dk )
1) Se anmeldelserne på bit.ly/2B9ZOXq og se videoerne: bit.ly/2Bbyybe
2) Se ledige tider og bestil én: bit.ly/2C7127A
... Se restenSe mindre

Fotoet viser en klient som, på behandleren, indikerer hvor hun kan mærke sine langvarige smerter i ryggen. Så fjernede vi dem. Se vores videobibliotek på http://bit.ly/2Bbyybe for den fulde historie.

Anne Dorthe skrev i sin anmeldelse af Sportsværkstedet:  Min datter på 14 år har gennem de sidste 3 år døjet med gener og smerter i et springerknæ og fødder. Det seneste 1/2 år har hun næsten ikke kunnet dyrke motion uden smerter efterfølgende. En fredag eftermiddag kørte vi turen til Kolding. Her blev vi taget særdeles godt imod, med interesse, humor og tålmodighed. Vi er meget glade for Mikkels stædige vedholdenhed, da smerterne for hvert tryk og løbetur op og ned af gaden ændrede sig, men han blev ved med at lede.
Min datter har haft god gavn af behandlingen, og smerterne er aftaget rigtigt meget hvilket gør at hun nu igen spontant har lyst til at røre sig.
Tak og god anbefaling herfra. Tusind tak, Anne Dorthe, for at dele din erfaring med os, og alle. Den findes på  anmeldelserne på http://bit.ly/2B9ZOXq 

Dét med at lede indtil vi har fået skidtet helt i bund, er ret vigtigt: I går (søndag!) kom en herre med ekstremt ondt og skæv gang. Indenfor 10 minutter var smerterne sænket fra 10 til 4, yderligere arbejde i 40 minutter sænkede det til 2-3, og i de sidste 10 minutter fandt vi hovedårsagen, så han kunne tage herfra, tæt på fantastisk. Dén havde gemt sig i al virakken af dårligdom, men nu har herren ikke ondt og fået en metode til at undgå sådanne problemer i fremtiden.

En ung pige kom med kronisk hovedpine, som blev fjernet - hun kunne ikke huske hvornår det sidst været følt således - og hendes far var der, ved afbud, også blevet plads til. Han kunne nu igen dreje hovedet uden ondt i nakken, og igen ligge fladt på ryggen, uden at føle sig skæv. 

En kynisk ung kvinde, helt fra københavn, hvis volleyballinteresse på højt plan var stillet i bero pga ødelagt håndled, fik gennem tænders gnidsel og vrede forbandelser, igen bevægelse og kraft i hånden. Hun takkede ligefrem og udtrykte stor respekt, for ingen andre behandlere havde kunnet hjælpe hende. Et nært familiemedlem har vi tidligere behandlet. 

Og endelig en kvinde som fik hjælp til stiv nakke - ikke mindre end mindst ti forskellige kollegaer og venner havde anbefalet hende at køre fra vestjylland til Kolding. Og en IT-ansvarlig startede behandlingen med, meget direkte og alvorligt, at sige at Mikkel fra Sportsværkstedet, havde ..reddet mit liv. - idet han efter en enkelt behandling, for 5mdr siden, igen kunne bevæge sig og derfor få et bedre helbred, i dag er han faktisk bedre end nogensinde før.

Disse ovenstående historier er alle sandfærdige, omend der også var uløselige sager indimellem, i foregående uge måske 10% som ikke havde det bedre da de gik end da de kom.

KOLDING, ÅBENT ALLE DAGE, OGSÅ AFTEN, WEEKEND & FERIER (men bestil tid på https://sportsvaerkstedet.dk )
1) Se anmeldelserne på bit.ly/2B9ZOXq og se videoerne: bit.ly/2Bbyybe
2) Se ledige tider og bestil én: bit.ly/2C7127A

Kommentér på Facebook

Hej kan man ringe til jer jeg har problemer med min skulder men godt høre nået om det mvh Lars

Se her Vibeke Aagaard Lind til Sara Aagaard Lind

Bjarne Rasmussen det var da en ide at prøve

Pernille Krell det ønsker jeg mig, til os begge ❤

Til alle jer der er i tvivl kom afsted han kan noget ham Mikkel 👉

Camilla Borg Thomsen

nu har jeg bøvl med ryggen, tænker er det til at komme til for penge, altså er det dyrt

Henrik Ulbrichsen se her

View more comments

I går fik en styrtet hesterytter behandlet den meget ømme hofte og skulder, et venindepar fik hjælp til mange års henholdsvis stiv nakke og knæ/vejrtrækning, to herrer blev blødgjort i skuldrene og en usædvanlig sag med en kørestolsbundet herre med særdeles uregérlige ben, kan du selv se i videoen hér. Hans kone fik hjælp til knæet. Én kvinde kvinde vendte retur for hjælp til det sidste trælse i hoften - det var hjemmearbejdet der lige skulle optimeres, så nu er hun klar til vandreferie.

Derimod kunne Mikkel ikke hjælpe en kvinde af med de sidste rester af en tosset fod, selvom de to foregående behandlinger havde hjulpet meget på hofte og ben, og en kvinde (som havde løftet for tungt) havde fået så stiv en skulder at selv ikke værkstedet kunne reparere hende, det plejer vi ellers at have god succes med, men.... Vi venter lidt med at udskifte hele armen og håber at det med de givne tips kan ordne sig selv med tiden.

Kan vi reparere dig? Bestil en tid så vi kan gøre et godt forsøg på det, i hvert fald: bit.ly/2C7127A

Se anmeldelserne på bit.ly/2B9ZOXq og se videoerne: bit.ly/2Bbyybe
... Se restenSe mindre