“..må jeg erkende at det er de bedste penge jeg har brugt for at komme ud af hverdags smerter. Og det har stået på i 4 år.. tak for hjælpen.” skrev Frank i anmeldelsen af Sportsværkstedet. Tak for dine ord, Frank, de findes på bit.ly/2B9ZOXq (klik “nyeste”) – videoen herunder er et fraklip tilhørende denne video: http://bit.ly/367Vaa1 , Se den kun hvis du ikke er bange for politiske ukorrektheder.

I værkstedet hjalp vi en herre som efter TYVE behandlinger hos en fysioterapeut (12 af arbejdets forsikring og 6 af egen lomme) ikke havde fået en bedre arm, i Sportsværkstedet blev den som ny efter 15 minutter. For nogle dage siden måtte Mikkel dog give helt op over et lignende problem, men dén herre betalte ingenting. Susen for ørerne har vi tidligere haft erfaringer med, og en moden kvinde kom med “en otte’r” i hovedpine samt susen, og gik herfra med tæt på nul. Manden bragte hende, for han havde også fået en succesfuld tur på bænken. De fleste klienter har været familie eller bekendte til tidligere klienter, og resten er folk som vi for så lidt som 4 måneder og så meget som 2,5 år har behandlet med succes, og de i mellentiden intet har haft. Og når behovet så melder sig, er Sportsværkstedet den første de klikker sig ind hos.

To personer fik øjeblikkeligt (nå ja, indenfor en halv time) fjernet deres smerter. De ventede begge over en uge med at give tilbagemelding, hvorved Sportsværkstedets indflydelse forlængst er væk. Den ene opgiver vi (der er langt fra Ålborg til Kolding), og den anden fik faktisk en gratis behandling, hvor vi igen fjernede smerterne, faktisk med det samme. Men personen kunne ikke vedholde hjemmeøvelserne, og fik snart ondt igen. Faktisk ville personen have sine penge retur, men der sætter vi sgu’ foden ned.
En tredje person – en såkaldt hypermobil, som derfor har særlige udfordringer – fik god hjælp til smerterne i hoften, men bad om yderligere hjælp til hjemmearbejdet, og kom på opfordring retur to dage senere. Det viste sig at behandleren havde givet hende en forkert hjemmeøvelse! Da det blev korrigeret, kunne hun selv – næsten som at trykke på en knap – fjerne sine smerter… omend nogle gamle vaner med fordel kan ændres tillige. I dette tilfælde var det klart Sportsværkstedet der havde begået en lille men vigtig fejl, og anden behandling var gratis, trods at besøget tog 70 minutter.

KOLDING, ÅBENT ALLE DAGE, OGSÅ AFTEN, WEEKEND & FERIER
1) Se anmeldelserne på bit.ly/2B9ZOXq og se videoerne: bit.ly/2Bbyybe
2) Se ledige tider og bestil én: bit.ly/2C7127A