Britt skrev i sin anmeldelse (som bliver nr. 155 på ansigtsbogen) “Et besøg hos Mikkel har i den grad hjulpet på problemer med sovende fornemmelse i venstre ben samt smerter i fødderne. Som bonus fik han også lige styr på en dårlig arm/skulder.”..”Her tre uger efter er alt stadig godt – og jeg laver naturligvis mine øvelser 💪🏻 TAK til Sportsværkstedet og Mikkel 😊 Det er SÅ godt 😎” herfra håbes at Britt stadig er på toppen. Ellers bruger hun jo nok 30 sekunder på at bestille en ny tid, via vores ubegribeligt nemme selvbetjeningssystem, direkte link: http://bit.ly/2TSk2A9.

En herre kom med fire dages stiv nakke, hvoraf vi på en halv time fik fjernet over halvdelen – men det var desværre ikke tilstrækkeligt. Tja, noget er sværere end andet.
En kvinde havde dyrket så meget fitness at en knogle i foden havde fået en revne og de mange smerter mente lægerne ikke at der kunne gøre noget ved – men efter et eneste besøg i ‘værkstedet, kunne kvinden faktisk ikke fremprovokere noget som helst ubehageligt i foden.
En herre blev meget forbløffet da hans ondt i ryggen mindskedes voldsomt efter at han blev trykket hårdt på forsiden – at behandleren også vidste at han nok havde dårlig vejrtrækning, var han højst forbløffet over.
Og sidst, en aktiv pige med ondt i knæene, var ikke blevet bedre af en stor håndfuld fysioterapeutbesøg – tilsyneladende var et enkelt i Sportsværkstedet nok.

Alle de nævnte personer var blevet anbefalet af deres bekendte at opsøge Sportsværkstedet i Kolding. Det er ikke alle vi kan hjælpe, men der går tilsyneladende en del glade mennesker rundt, derude. Værkstedsketakoglov for det, da.

Se anmeldelserne på https://bit.ly/2B9ZOXq
Videoerne er på https://bit.ly/2Bbyybe

Fotoet er fra en cykeltur i Østrig, hvor Sportsværkstedet agerede støtte, det er taget af den dygtige Toke Hage Photography.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *