En ung kampsportsudøver med ondt i knæene havde ingen hjælp fået af en hulens masse fysioterapeutbesøg, så både klient og medbragte moder var noget (positivt) overrasket over at dommedagsprofetien tilsyneladende godt kunne kastes ud ad vinduet, efter kun et eneste besøg i ‘værkstedet. Som vi altid skriver i slutningen af videoerne: hvis du ingen forskel mærker efter 1-2 behandlinger, så find en anden behandler!” Der skulle lige et par rådgivninger til, førend familien fik de nypudsede stænger til at fungere korrekt, men så er glæden ved sport også genvundet – og tillykke med dét!

En herre fik hjælp til at fjerne de store smerter i hoved og nakke, efter trampolinulykke for en måned siden, og en håndfuld mennesker fik over et par dage smurt de rustne skuldre. Én kvinde kom med et knæ som havde været i udu i en uge, men nu var helt skønt – så der var ikke meget at reparere, blot generelle finpudsninger og gode råd. En herre bestilte en hel time til en skulder som det tog 4 minutter at få til at virke igen. Sådan kan det gå – men hellere dét end det modsatte.

Videoen er fra arkivet, kvinden fik, som alle vores “fotomodeller”, besked på at komme retur og få (gratis) opfølgning hvis hun skulle have brug for det – 4 måneder senere har vi endnu ikke hørt dårligt nyt fra hende.
Se den på https://www.youtube.com/watch?v=x-5j9HaccIE

Læs og se og bestil, på https://sportsvaerkstedet.dk/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *